Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
Ja?? Ależ skądże, jeśli Ci szczęśliwie w tej księgowościMasz coś do mnie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja?? Ależ skądże, jeśli Ci szczęśliwie w tej księgowościMasz coś do mnie![]()
Troche tak, ale zaczelam z nadzieją ze moze owu bedzie wczesniej i zdążymy ale pływaki przetrwają. Niestety bez szansŻal było sikać![]()
Ten wątek to w sumie taki od ogólnego biadoleniaA stymulacja działa? Wiem, że to nie wątek żeby szukać osób, którym się udało, tak se musiałam pobiadolić trochę ;-p.
ale ja maskotki i kosz mojżesza, w ciuchy nie umiem@pluto_nova jest mistrzem szydełka w każdym razie, prawdaż?
Tak źle się czułaś? A miałaś wcześniej clo albo kromek? Daj znać mi po monitoringu koniecznie, czekam na privie, tu mi część wpisów umyka, nie nadążam czytać wszystko.Ten wątek to w sumie taki od ogólnego biadolenia
W poniedziałek mam monitoring to dam znać. Dzisiaj ostatnia tabletka Lametty. Jedno szczęście, bo ledwo przetrwałam te 5 dni.
To taki sweterk dla nieco większej maskotki. Dasz radęale ja maskotki i kosz mojżesza, w ciuchy nie umiem![]()
Podoba mi się ten „kromek”Tak źle się czułaś? A miałaś wcześniej clo albo kromek? Daj znać mi po monitoringu koniecznie, czekam na privie, tu mi część wpisów umyka, nie nadążam czytać wszystko.
A test?Ja mając dzis ok. 11dpo miałam Wam napisać by zaznaczyć mi plamienie przedmiesiączkowe że zaczyna się okres. Zazwyczaj takie plamienie przy podcieraniu zwiastuje do 3-4h morze czerwone. A tu przy podcieraniu nie czerwone nie różowe tylko takie ala kawa z mlekiem beżowe jasne brązowe? W środku po tracaniu kulki tak samo bez krwi aby tylko ta kawa z mlekiem? Czekam na rozwój sytuacji...![]()