reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

A ja myślałam, że już tylko moja została taka smoczkowa. :baffled: Jak jej daje niekapek albo kubek z rurką to bawi się nimi i potrząsa do góry. No i oczywiście rozchlapuje wszystko dookoła. Więc i ja na razie jeszcze trochę się wstrzymam ale czasami będe jej podsuwać, niech sobie ćwiczy.

Spokojnie.. u nas mleko leci z butli ;-)
A napoje z kubka ze słomką :tak:

nic mi się nie chce...

Fredzik dawaj :-p

reklama
A dajesz radę potem domyć bidon? Bo ja się zastanawiam jak tą rurkę się w środku myje...
no może nie tak łatwo jak po wodzie ale udaje mi się, płucze długo gorącą wodą z ludwikiem a potem już tylko wodą. Też na początku miałam opory ale kupiłam drugi na wpadek gdyby moje próby sie nie powiodły ;-)

joł joł joł :ninja2:

niedawno zwlekłam się do domu po całym dniu...padam ze zmęczenia ale mamy zamiar jakiś filmik obejrzeć jeszcze :-)

wszystko do remontu kupione..aż się boję tej roboty :dry:

młoda śpi..dzisiaj o dziwo poszła spać bez problemu :szok:
ostatnio ma jakieś problemy z zasypianiem...
wczoraj np. już prawie spała gdy nagle stwierdziła, że trzeba wstać i się bawić nogami, butlą od mleka, smoczkiem :-D
spędziłam chyba 30 minut na usypianiu jej..w kółko chce na ręce, jak zostawiam w pokoju to ryczy bez ustanku...na słowo dobranoc wpada w histerię...coś się mi dziecko zepsuło :-p
jakiś kryzys czy cuś :-)

reklama
Witam po pracy:tak:
rozpoczynam długi weekend:-)

Agutek fajnie że remontujesz:tak: też lubię zmiany w domu ale gorzej z tym bałaganem po remontowym:crazy:

blueberry u nas dwie czwórki są na górze:tak: a na dole brakuje czwartej dwójki:szok:

Fredzik ale miałaś przedszkole:szok:

spadam oglądać Lejdis:tak: nareszcie ściągnęłam:-)

Do góry