reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam:tak:

Moja córcia nie ma już butelki ze 3 tygodnie:tak: mleko pije przez niekapka zazwyczaj rano o 6 i śpi jeszcze godzinkę:tak: w ciągu dnia herbatkę pije z bidonu:tak:

ja kupiłam w smyku czapkę z daszkiem i chyba też zapłaciłam cos ponad 20zł i sukienkę taką na lato:tak: ale żeby te rzeczy były jakieś zarąbiste:confused:
na razie pozostaje wierna wójcikowi:sorry2:

reklama
Hej :-)

Ewelina no ja juz sie wlasnie nie moge doczekac jak bede w Bdg i tam pojade :tak::-D uswiadom mnie Ewelina gdzie jest cocodrillo :confused::rolleyes:??

cześć dziewuszki:-)

Sandi
Na pewno Cocodrillo jest w galerii Auchan w Fordonie, a w Focusie masz niemalże wszystkie marki dzieciece oprócz Wójcika, wybór na prawde niezły;-),

wczesniej nie mogłam odpisac, bo moge tylko w porze drzemki mojego małego:baffled:, z nim nie ma pisania na laptopie, bo tez chce, a literki tego nie wytrzymują:szok:

Wyskoczyłyśmy na godzinkę na spacer ale nas nieźle przewiało. Brr..

elahar moja mleko też pije z butli i na razie nie zamierzam tego zmieniać ;-)

A ja myślałam, że już tylko moja została taka smoczkowa. :baffled: Jak jej daje niekapek albo kubek z rurką to bawi się nimi i potrząsa do góry. No i oczywiście rozchlapuje wszystko dookoła. Więc i ja na razie jeszcze trochę się wstrzymam ale czasami będe jej podsuwać, niech sobie ćwiczy.

u nas dziurka bez mian;-):-p
a jak myjecie dziewczyny ten kubełek? bo ja nie wiem co mogę w nim rozbroić a co nie:sorry2: na razie wyciągnęłam rurke do mycia:tak:
no wlasnie to jest kiepskie, ze nie do konca da sie go umyc:tak:
ja wyciagam ta przezroczysta rurke twarda i od czasu do czasu ta biala - spokojnie wklada sie z powrotem:tak:tylko tej przezroczystej miekkiej nie mozna wyjac i wyczyscic:no:

ale znalazlam lepszy bidon w Mothercare - mozna go rozlozyc na czesci i ma troche inna rurke - otwor sie w niej nie powieksza:-)

Dzień dobry :-).

Agutek, fajnie że nie zaginęłaś :-D

Chyba muszę kupić ten kubek TT w sklepie, bo w hurtowni puchy :baffled:. Karol w ogóle mleka nie pije :no:. W nocy jak się obudzi, to mu daję, ale wymieniłam smoczek na ustnik i nie bardzo mu pasi. Wypije może 60 ml. A rano jak wstanie, to wcale nie chce. Dzisiaj mu dałam, to wypił ledwie kilka łyków.

Co do Smyka, to buty podobno mają niezłe. No i nie takie drogie jak Coccodrillo. Któraś z Was pisała chyba, że kupiła tam sandałki. Jak się sprawują? I ile kosztowały?

Hej,
Po pierwsze, też sie cieszę ze Agutka się znalazła choć nie zginęła ;-)
Po drugie, Szymek też nie chciał pić mleka ale rano jak sie obudzi to daję mu w bidonie TT i ciągnie aż miło patrzeć, spróbuj blueberry
Co do butków ze smyka to my kupiliśmy i są super i kosztowały chyba 70 zł

A ja padam , od 8 rano miałam pod opieką siostrzenicę a potem przyszła sąsiadka z synkiem. Mała starsza od Szymka o pół roku a sąsiad o 3 miesiące. Ale pięknie się bawili, aż miło popatrzeć i jacyś grzeczniejsi byli niż każde z osobna :baffled: Ciekawe to ale na prawdę jak już wszyscy sprawnie chodzą to duuużo łatwiej.
A teraz zajadam buritos (mniam mniam), chcecie przepis?;-):-)

Sandi - widze, ze ty tez eksperymentujesz z kolorem wlosow:-Dpokaz nam sie, ja tez w koncu musze zrobic jakies zdjecie z moim blondem - dzielem meza:-p:-D

reklama
Do góry