reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
witam
u nas dzis zimno było, więc tylko do żłobka i potem prosto do domu,w dodatku Ignaś w trakcie sikania na nocnik obsikał sobie spodnie a my nie mieliśmy zapsowych, tylko rajtuzki i w autobusie jechał nakryty moim polarem a po drodze zatrzymalismy sie w Realu i kupiłam mu spodnie sztruksowe na gumce za 9,99, bedzie miał do żłoba na zmiane.
Ja nie mam tesciowej ale jest babcia mojego M, która jest gorsza niz 3 tesciowe Kasi razem wziete.
Ostatnio zabroniła przyjazdu moje siostry do pilnowania Ignasia w sierpniu, a ona chce tylko na 2 tyg potem zapłaci za nianię, a ja tak nie chce, poza tym nie widziałam siostry rok czasu:szok: no to się obraziła i mamy oodać wszystkie pieniądze jakie nam dała. ale ja się nie przejmuje, spływa po mnie jak po kaczce:-D

witam się i ja:tak:
u nas pogoda się popsuła i jest mokrawo i sporo chłodniej ale spacerek zrobiliśmy.
Robiłam dzisiaj buritos, mniam mniam

Co do Smyka to niestety jak dla mnie raczej drogi a nawet bardzo, chociaż ostatnio kupiliśmy tam sandałki Szymkowi coolclub. Cena jak wszędzie.
Ratunkuuu, spać mi się chce strasznie :baffled:

Ale się macie z tymi teściowymi i babciami (soppana ;-)) ale grunt to się nie denerwować. Ja mam to szczęście że Szymkiem opiekuję się ja i mój m i nikt więcej a potem albo żłobek albo już przedszkole i mama z tatą :happy:

Jeśli chodzi o zakupy to ja ich nie znoszę a już na pewno nie centra handlowe:no:

Miłego wieczoru

ja uwielbiam zakupy :tak::-D Fredzik ;-) Tobie rowniez milego wieczorku :tak:

Ponawiam pytanie na temat sklepow???

Witam po pracy:tak:
no Agutek zaginęła:sorry2: może neta nie ma:szok:

byłam u lekarza i dostałam mocniejsze leki na moje zatoki:baffled: portfel tez ucierpiał 150zł:crazy: jeśli teraz mi nie pomogą to czeka mnie punkcja:angry::hmm::szok::oo2::ninja2: pani doktor uważa że powinny pomóc a punkcja jest bardzo bolesna i lepiej zatoki wyleczyc antybiotykami:tak:

No właśnie, Agutek nam zaginął :confused:

Sandi, ja kupiłam też kiedyś w Coccodrillo czapkę taką przejściową za 25 zł. Czapki z daszkiem są tańsze widocznie :tak:.

Ja zakupy też lubię, pod warunkiem, że mam kupę kasy i mogę sama połazić - bez facetów i dzieci :-D. A to się rzadko zdarza niestety :-p.

roksi - ale masz problem z tymi zatokami:-(Oby obyło się bez punkcji:tak:

sandi - pokaż nam swój kosmos siwawo - niebieskawy:-D
nie znam firmy cocollino, jest cocodrillo, cococlub i cocobello - najdroższy.

Dziewczyny kubek TT działa cuda! pije mleko:szok::happy:robię koktail z owocami. WIeczorem wyciągnęła z niego 200 ml rzadszego SINLACU:szok:

roksi/agutek - powiększałyście w nim dziurę? ja wyrypałam wielką i dobrze się jej pije:-p

reklama
Do góry