blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja mam białe, ale z kwiatuszkami.Cześć kobitki:-)
Ja szukam body z długim rękawem - białych!!! Byłam dziś w kilku sklepach i nigdzie takich nie byłoAlbo z krótkim rękawem, albo z jakimś nadrukiem.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam białe, ale z kwiatuszkami.Cześć kobitki:-)
Ja szukam body z długim rękawem - białych!!! Byłam dziś w kilku sklepach i nigdzie takich nie byłoAlbo z krótkim rękawem, albo z jakimś nadrukiem.
no to się obraziła i mamy oodać wszystkie pieniądze jakie nam dała. ale ja się nie przejmuje, spływa po mnie jak po kaczce

może neta nie ma
portfel tez ucierpiał 150zł
jeśli teraz mi nie pomogą to czeka mnie punkcja

pani doktor uważa że powinny pomóc a punkcja jest bardzo bolesna i lepiej zatoki wyleczyc antybiotykami

.
. A to się rzadko zdarza niestety
.

robię koktail z owocami. WIeczorem wyciągnęła z niego 200 ml rzadszego SINLACU

u nas dziurka bez mian;-)madzikm, nam sie dziura w bidonie sama powiekszyla![]()

na razie wyciągnęłam rurke do mycia