Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zależy czy miałaś dni płodne. Zawsze w pełnym stosunku jest szansa za zapłodnienie. Sperma przeważnie wypływa.Szukałam na forum ale nigdzie nie mogłam znalesc staramy się o dziecko i zawsze wypływala sperma tym razem dwu krotnie w jeden tydzień nie wyplynela wogle cala sperma została w pochwie czy jest możliwość że zostalam zaplodniona?
No tak ale jeśli ktoś po ciąży pozamacicznrj stara się już 13 lat i zawsze wypływala i brak ciazy tym razem cała została w srodkuTo zależy czy miałaś dni płodne. Zawsze w pełnym stosunku jest szansa za zapłodnienie. Sperma przeważnie wypływa.
Tak i były to płodneNo tak ale jeśli ktoś po ciąży pozamacicznrj stara się już 13 lat i zawsze wypływala i brak ciazy tym razem cała została w srodku
chcesz powiedzieć, że starasz się 13 lat i masz tak małą wiedzęNo tak ale jeśli ktoś po ciąży pozamacicznrj stara się już 13 lat i zawsze wypływala i brak ciazy tym razem cała została w srodku
To że się staram 13 lat to nie znaczy że mam mała wiedzę bo akurat dziś mija 3 tydzień i dalej.nic nie wyplynelo co mnie dziwichcesz powiedzieć, że starasz się 13 lat i masz tak małą wiedzęsperma zawsze wypływa (prędzej czy później), przecież jej tam nie magazynujesz
![]()
to ci już pewnie skisłoTo że się staram 13 lat to nie znaczy że mam mała wiedzę bo akurat dziś mija 3 tydzień i dalej.nic nie wyplynelo co mnie dziwi