Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej, ja mam 44 i tak nie wyglądamMyśle, ze pandzie chodzi o to, ze ludzie ze zdjęcia to raczej blizej 45 niż 30![]()
Vibovit i Visolvit. Mmmmm….Przyznać się która żarła za dzieciaka Vibovit palcem? Bo ja właśnie to robięMMM smak dzieciństwa
Moje gratulacjeDobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
Dziękuję.Moje gratulacje
PS. Jak jedziesz rezygnować z poradnii do daj proszę znać , może się wcisnę na Wasz termin![]()
Ja wierze , ze wszystko będzie dobrze . Trzymam mocno kciukiDziękuję.
Z poradni na razie nie rezygnuję, czekam aż wszystko dobrze się ułoży- przyrosty bety, zarodek w macicy.
Jak będę rezygnować, oczywiście dam znać.
Ja ostatnio kupiłam sobie ale to nie było już to nie ten smak co kiedyś wzięłam jeszcze syrop prawoslazowy mmmnnniamPrzyznać się która żarła za dzieciaka Vibovit palcem? Bo ja właśnie to robięMMM smak dzieciństwa
Comiesięcznym obyczajem zgłaszam biel, 11dpo, @ planowo za 2 dni.