reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dziewczyny,
Poryczalam się ze szczęścia, odszczekuje wszystkie wpisy o złych przeczuciach. Łzy mi ciagle do oczu napływają 🥹🥹🥹😍😍😍
Jprs no CIONSZ...... Gratuluję piczo jedna 💚🍀🥰😍🥰😍💚🍀🦋🦋🦋

Dlaczego mam wrażenie, że sama tu niedługo zostanę???

Jak ja kocham te dni gdy wchodzę po kilku godzinach nie wchodzenia i kreski dwie mnie witają...

Jprs no CIONSZ...... Gratuluję piczo jedna 💚🍀🥰😍🥰😍💚🍀🦋🦋🦋

Dlaczego mam wrażenie, że sama tu niedługo zostanę???

Jak ja kocham te dni gdy wchodzę po kilku godzinach nie wchodzenia i kreski dwie mnie witają...
Dziękuję 😘😘
Ciesze się, ze chociaż Ci osłodziłam trochę ten dzień 😘
Nie zostaniesz tu sama, życzę jak najszybszego przeniesienia na mamusie 🤞🤞🤞

Dziewczyny, które miałyście stymulacje owulacji: jaką miałyście długość cyklu? Martwi mnie to krwawienie w 23dc. Jak myślicie? Gnać jutro do gina?
ja bym poszła dla spokojnej głowy, zawsze zobaczy swoim mądrym okiem i będziesz miała czarno na białym, po co się zastanawiać a pewnie będziesz siedzieć i myśleć, a może to nic takiego i unikniesz zbędnego stresu :)

podziel się tym z nami, co się dzieje, co to za zły czas? 🥺
Mimo, że jakiś tam plan działania mamy to nie mogę się ostatnio zebrać do kupy. Ciągle chodzę i płaczę. Jeszcze ta wizyta u znajomych, którym się urodziło dziecko mnie dobiła. Po informacji, że wpadka poczułam się tylko gorzej. A otoczenie wokół rzuca teksty, że za bardzo chcę. Jakby to była moja wina, że chcę. Do tego mąż nie potrafi sobie poradzić z moim nastrojem i ciągle pyta co się dzieje i co może zrobić.
Chyba każda z nas przerabiała ten etap.

Mimo, że jakiś tam plan działania mamy to nie mogę się ostatnio zebrać do kupy. Ciągle chodzę i płaczę. Jeszcze ta wizyta u znajomych, którym się urodziło dziecko mnie dobiła. Po informacji, że wpadka poczułam się tylko gorzej. A otoczenie wokół rzuca teksty, że za bardzo chcę. Jakby to była moja wina, że chcę. Do tego mąż nie potrafi sobie poradzić z moim nastrojem i ciągle pyta co się dzieje i co może zrobić.
Ja przerabiam często. Bardzo mocno Cię przytulam i nie daję żadnych „dobrych rad”, po prostu musisz poczekać aż emocje trochę osłabną, postaraj się zrobić dla siebie coś dobrego, coś co lubisz. I jeśli masz ochotę to płacz, krzycz, nie ma nic gorszego niż duszenie w sobie emocji.

Monsters Inc Hug GIF

chodź tu mój malutki słodziutki kawałeczku czekoladowego ciasteczka

Hugs GIF

Ja przerabiam często. Bardzo mocno Cię przytulam i nie daję żadnych „dobrych rad”, po prostu musisz poczekać aż emocje trochę osłabną, postaraj się zrobić dla siebie coś dobrego, coś co lubisz. I jeśli masz ochotę to płacz, krzycz, nie ma nic gorszego niż duszenie w sobie emocji.
jak to pięknie napisane jest... ale wiecie też co zauważyłam? Fajne w tym całym smutku jest jedynie to, że mamy siebie tutaj i wiemy w głębi duszy jak to wszystko wygląda i dzięki temu człowiek czuje spore wsparcie nawet bez wielu słow, bo wiesz że ktoś z serducha wspiera i rozumie!

reklama
Do góry