amusedxxx
Moderator
Pochwal się nam potem efektem końcowymZaraz idę na pazy!!!![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pochwal się nam potem efektem końcowymZaraz idę na pazy!!!![]()
oczywiściePochwal się nam potem efektem końcowym![]()
Sikałam! Nawet 4 kreski wysikałam więc na bank bliźniaki![]()
jakie piękne kreski!Sikałam! Nawet 4 kreski wysikałam więc na bank bliźniaki![]()
Dziękuję ale niestety to dopiero początek mojej drogi... 9 ciąża, 0 dzieci więc statystyki nie są zbyt optymistyczne.Gratulacje!!! Mega się cieszę, że ci się udałobardzo ci kibicowałam
![]()
mnie cycki bolą od wzrostu proga po owu, może jednak była wcześniej? Jest taka opcja?
Ja niestety nic nie poradzę, a też mnie w poprzednim cyklu tak napieprzały, że nie wiedziałam co mam zrobić, do tego spuchły tak, że się w stanik nie mieściły. Jak po schodach chodziłam to się za nie trzymałam, żeby nie skakały, bo wtedy bardziej bolały - nic innego nie jestem w stanie powiedziec![]()
Znam to! Mnie to najbardziej suty rwąkażde założenie stanika i nie daj Boże gwałtowne podrażnienie sutka przez przypadek to jakaś masakra! I zaś mnie dziś boli głowa jak przy braniu dupka
zdechnę!
Dziękuję ale niestety to dopiero początek mojej drogi... 9 ciąża, 0 dzieci więc statystyki nie są zbyt optymistyczne.![]()