pluto_nova
Moderator
może masz tyle gotowych pęcherzyków, że od tygodnia jeden dziennie pękaPrzecież ja mam takie kreski już od tygodnia![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
może masz tyle gotowych pęcherzyków, że od tygodnia jeden dziennie pękaPrzecież ja mam takie kreski już od tygodnia![]()
dwie kreski są? Są! Co się czepiaszco Ty sikać nie umiesz?![]()
jak dla mnie to jakaś droga mlecznadwie kreski są? Są! Co się czepiasz![]()
Tomasz takie dwiekreski pod tytułem : krzyż na drogę
P. S dostałam plamienie przedokresowe więc okres będzie lada chwila i seks 5 dni pod rząd ciąży nie dałale nie smucimy się bo ja się nie smucę
![]()
A ja się zamartwiam, ze u mnie pozytywny az 3 dniPrzecież ja mam takie kreski już od tygodnia![]()
no to tez mowie, że będą z tego dzieciPrzecież ja mam takie kreski już od tygodnia![]()
To
A ja się zamartwiam, ze u mnie pozytywny az 3 dni![]()
Wychodzisz poza schematy..... a co z haslem testujemy do 1 pozytywu i the end ??? Chyba kurła zadna tego nie stosujeU mnie to nigdy nie wiadomo.
Pierwszy raz z owulakami - nie wyłapałam piku, ale zaszłam w ciąże (pozamaciczną)
Drugi raz wyłapałam piękny pik, który utrzymywał się ok. 24h
Trzeci raz nie wyłapałam piku
Czwarty raz - były blade, potem przez około tydzień nie testowałam, jak zaczęłam znowu testować to od razu pik i tak już 7 dni z leciało z pikiem![]()
Wychodzisz poza schematy..... a co z haslem testujemy do 1 pozytywu i the end ??? Chyba kurła zadna tego nie stosuje![]()
Mam, a nie bioręA dlaczego bierzesz duphaston skoro prog jest ok?