reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
😂😂😂

Załączniki

• ee98278c-82ed-4367-8cd0-ef599c4ad8ed.jpeg
    ee98278c-82ed-4367-8cd0-ef599c4ad8ed.jpeg
    32,2 KB · Wyświetleń: 83
Hej dziewczyny 😘 mnie dzisiaj jeszcze będzie trochę mniej, muszę to wszystko przetrawić. W dodatku wczoraj warknęłam na męża bo chciał porozmawiać o zapisaniu się do kliniki... Ironicznie zapytałam po co, przecież tylu lekarzy powiedziało że jest wszystko ok i nie mam problemu... Czasami wychodzi ze mnie taka zołza że sama siebie nie poznaje 😒
Czesc kochana, przykro mi, ze od rana taki paskudny humor :( ten czas starań potrafi człowieka całkowicie rozwalić. Tez mi się zdarza być zołza, ale dobrze, ze widzisz, ze mówią przez Ciebie emocje i możesz ewentualnie przeprosić i wytłumaczyć swoje zachowanie. Ja troszkę spokorniałam i chociaż medycznych przeciwwskazań po mojej stronie nie ma, to wciąż uważam, że razem chorujemy jako para.

Mi zawsze pomoga, jak myśle o swoich pasjach, planuje wyjazdy i może to okrutne, ale znajduje plusy bezdzietności. Myśle ze znalezienie plusów bezdzietności daje początek na pogodzenie się z syt, ze tych dzieci może nie byc

Strasznie szkoda, ze ktoś takie seriale prorokuje xD ludzie myślą, ze właśnie tak wyglada policja xD ze jeden patrol interweniuje, przesłuchuje, stawia zarzuty i ściąga odciski palców 🤣
tak samo jak we wszystkich serialach jeden lekarz leczy dzieci, robi przeszczepy serca i gastroskopie :D
Dzisiaj Wam trochę poprzynudzam biologicznymi ciekawostkami ;)

Najlepsze pokarmy dla zdrowia naszych jajeczek :D
mleczko pszczele, maca, brokuły, jagody, ciemne warzywa liściaste, halibut, łosoś, nasiona dyni, ziarenka sezamu, kurkuma, imbir
(Źródło: Link do: How to Increase Your Egg Health in 90 Days - Natural Fertility Info.com)
więcej takch ciekawostek poproszę ;)
Hej dziewczyny 😘 mnie dzisiaj jeszcze będzie trochę mniej, muszę to wszystko przetrawić. W dodatku wczoraj warknęłam na męża bo chciał porozmawiać o zapisaniu się do kliniki... Ironicznie zapytałam po co, przecież tylu lekarzy powiedziało że jest wszystko ok i nie mam problemu... Czasami wychodzi ze mnie taka zołza że sama siebie nie poznaje 😒
Popatrz na to z tej strony, że fajnie, że to mąż zaproponował wizytę w klinice. Ważne, że chce walczyć i nie jesteś w tym sama ❤️

Nie cierpię kiedy głupi wykres robi nadzieję podczas gdy wszystko wskazuje na zbliżający się ciotkę @

Załączniki

• ddd059b6-d82c-4dcc-bb3b-30e0db7fa82f.jpeg
    ddd059b6-d82c-4dcc-bb3b-30e0db7fa82f.jpeg
    29,8 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Do góry