pluto_nova
Moderator
ależ oczywiście@pluto_nova zapisz mnie 25 skoro taki samotny pozostał, pewnie czeka na mniechociaż już miałam pauzować...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ależ oczywiście@pluto_nova zapisz mnie 25 skoro taki samotny pozostał, pewnie czeka na mniechociaż już miałam pauzować...
Czesc kochana, przykro mi, ze od rana taki paskudny humorHej dziewczynymnie dzisiaj jeszcze będzie trochę mniej, muszę to wszystko przetrawić. W dodatku wczoraj warknęłam na męża bo chciał porozmawiać o zapisaniu się do kliniki... Ironicznie zapytałam po co, przecież tylu lekarzy powiedziało że jest wszystko ok i nie mam problemu... Czasami wychodzi ze mnie taka zołza że sama siebie nie poznaje
![]()
tak samo jak we wszystkich serialach jeden lekarz leczy dzieci, robi przeszczepy serca i gastroskopieStrasznie szkoda, ze ktoś takie seriale prorokuje xD ludzie myślą, ze właśnie tak wyglada policja xD ze jeden patrol interweniuje, przesłuchuje, stawia zarzuty i ściąga odciski palców![]()
więcej takch ciekawostek poproszęDzisiaj Wam trochę poprzynudzam biologicznymi ciekawostkami
Najlepsze pokarmy dla zdrowia naszych jajeczek
mleczko pszczele, maca, brokuły, jagody, ciemne warzywa liściaste, halibut, łosoś, nasiona dyni, ziarenka sezamu, kurkuma, imbir
(Źródło: Link do: How to Increase Your Egg Health in 90 Days - Natural Fertility Info.com)
Popatrz na to z tej strony, że fajnie, że to mąż zaproponował wizytę w klinice. Ważne, że chce walczyć i nie jesteś w tym samaHej dziewczynymnie dzisiaj jeszcze będzie trochę mniej, muszę to wszystko przetrawić. W dodatku wczoraj warknęłam na męża bo chciał porozmawiać o zapisaniu się do kliniki... Ironicznie zapytałam po co, przecież tylu lekarzy powiedziało że jest wszystko ok i nie mam problemu... Czasami wychodzi ze mnie taka zołza że sama siebie nie poznaje
![]()
O czym to?Jak już była mowa o serialach to polecam "dziewczyny z tylnych ławek"![]()
Widziałam wszystkie trzy - są superO czym to?
A ja polecam OA! dawno ogladałam ale mi się wyświetlło i przypomniałam sobei, że był fajny.
A jeśli któraś oglądała Breaking Bad to również polecam Zadzwoń do Saula.
Ale za to jaki ładny wykresNie cierpię kiedy głupi wykres robi nadzieję podczas gdy wszystko wskazuje na zbliżający się ciotkę @