AScarlett
Moderator
A gdyby postanowiły ze jednak chca?Dokładnie. Ja też jestem chyba w takim razie fanatyczna madka bo moje dzieci nie jedzą ani mięsa, ani żadnych innym produktów odzwierzęcych![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdyby postanowiły ze jednak chca?Dokładnie. Ja też jestem chyba w takim razie fanatyczna madka bo moje dzieci nie jedzą ani mięsa, ani żadnych innym produktów odzwierzęcych![]()
Ważne, że jest Ci dobrze z Twoją "fanatycznością"Dokładnie. Ja też jestem chyba w takim razie fanatyczna madka bo moje dzieci nie jedzą ani mięsa, ani żadnych innym produktów odzwierzęcych![]()
Ja teżKto sprawdził jak wygląda Ross Geller ręka do góry!
![]()
Ja nie widzę potrzeby informowania całego świata o moich prywatnych sprawach dopóki nie ma to na te osoby wpływu.A widzisz, ja nie wiem Np kiedy powinno się powiedzieć w pracy. Kiedy wypada iść na l4. Chociaż z tego co obserwuje to na l4 kobiety idą u nas już na początku ciąży. Może to taki zbieg okoliczności, ale większość z nich źle się czuła od początku a jedna dziewczyna starała się bardzo długo i ta droga była kręta i też poszła natychmiast na zwolnienie.
Myśle o tym chociaż to nie mój problem w tym momencie, ale bardzo bym chciała aby był…
Uważam, że jak kto swoje dziecko / zwierzę / siebie karmi to jest tylko jego sprawa. Niech ludzie zaczną wreszcie patrzeć na siebie a nie na kogoś to życie każdego z nas będzie łatwiejsze.
Ktoś nie chce / nie może karmić piersią - spoko. Ktoś nie chce żeby jego dziecko jadło słodycze od malucha - spoko.
Uważam, że koleżanka nie robi nic złego ucząc dziecko zdrowych nawyków żywieniowych od małego. Po co ma dzieciak wpierdzielać świństwo.
Może zdaje sobie sprawę z tego, że słodycze są niezdrowe i uzależniają i sama nie może sobie z tym uzależnieniem poradzić i chce przed nim uchronić swoje dziecko?Zgadzam się z Tobą. Ale mam koleżankę która nie pozwala dziecku jeść słodyczy a jak dziecko idzie spać to wtedy ona wyciąga zapasy słodyczy i zjada
Z tego co kojarzę masz obowiązek poinformować pracodawce o ciąży do końca 1 trymestru. Chyba, że masz szkodliwe stanowisko pracy zagrażające ciąży No to chyba od razu i pracodwca musi Ci zapewnić inne stanowisko pracy.A widzisz, ja nie wiem Np kiedy powinno się powiedzieć w pracy. Kiedy wypada iść na l4. Chociaż z tego co obserwuje to na l4 kobiety idą u nas już na początku ciąży. Może to taki zbieg okoliczności, ale większość z nich źle się czuła od początku a jedna dziewczyna starała się bardzo długo i ta droga była kręta i też poszła natychmiast na zwolnienie.
Myśle o tym chociaż to nie mój problem w tym momencie, ale bardzo bym chciała aby był…
Masz prawo tego nie rozumieć jak najbardziejTo trochę zabawne, że my mamy przyklasnąć, że Ty nie rozumiesz jak można się cieszyć z ciąży po pozytywnym teście i o niej mówić. Ale jednocześnie nie mam prawa nie rozumieć, czemu ktoś nie chce karmić piersią bo to laktoteror
Ale to nie pierwszy raz kiedy Twoja racja jest najmojsza![]()
Ano ja podobnie, teraz już mam gotowe odpowiedzi i przy drugim będę wiedziała jak temat rozwiązać. Przy pierwszym to wiadomo, że nic nie wiadomoGdybym ja wiedziała wtedy, że jestem taka miękka buła bo mam baby bluesa, to bym z nimi inaczej rozmawiała
Albo chce mieć więcej dla siebieMoże zdaje sobie sprawę z tego, że słodycze są niezdrowe i uzależniają i sama nie może sobie z tym uzależnieniem poradzić i chce przed nim uchronić swoje dziecko?