reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
@pluto_nova bardzo mi przykro :( wierzyłam, że tuż po operacji się uda :( może warto jeszcze spróbować, chociaż raz? Kiedy masz jakiegoś lekarza? :(
nie, ja teraz muszę zmienić swoje życie o 180 stopni 😉 Zabezpieczać się nie będziemy, najwyżej będę zachodzić i ronić co jakiś czas 😝 Ale ja dalej nie rozumiem co Ty tu jeszcze robisz, jak powinnaś być na becie 😂

reklama
w połączeniu z wysłaniem męża po testy ta odpowiedź mnie zadowala

Trzymaj mocz, przy tak wyraźnej kresce to raczej jak nie wypiłaś litra wody to nie musisz się obawiać, że będzie za bardzo rozwodniony :)
Mam nadzieje, że mój zarodek lubi kawę, bo chyba nie ma tu takiej co by jej piła więcej ode mnie 😶

Do góry