G
guest-1716035268
Gość
ale dwie piękne różowe kreskiiiiiDziewczyny, czy robiła któraś z was testy z Action o czułości 10?
Zobacz załącznik 1508424
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale dwie piękne różowe kreskiiiiiDziewczyny, czy robiła któraś z was testy z Action o czułości 10?
Zobacz załącznik 1508424
Wysłałam męża do sklepu, nie wiem jak długo teraz trzymać moczA masz innego testa?![]()
OMG, cichociemna sikająca!!Dziewczyny, czy robiła któraś z was testy z Action o czułości 10?
Zobacz załącznik 1508424
ojaaaa
Nie mam otwartego labo, będę kombinować jak to zrobić jutroczy sikasz właśnie na kolejny albo jesteś w drodze na betę?
Bardzo źle się dziś czułam, moje testowanie powinno być za dwa dni. Owu była jakoś w dzień kobietOMG, cichociemna sikająca!!
Który masz dpo? Mega mocne kreski.
I gratulacje!
Aż wróciWysłałam męża do sklepu, nie wiem jak długo teraz trzymać mocz![]()
nie, ja teraz muszę zmienić swoje życie o 180 stopni@pluto_nova bardzo mi przykrowierzyłam, że tuż po operacji się uda
może warto jeszcze spróbować, chociaż raz? Kiedy masz jakiegoś lekarza?
![]()
w połączeniu z wysłaniem męża po testy ta odpowiedź mnie zadowalaNie mam otwartego labo, będę kombinować jak to zrobić jutro![]()
Mam nadzieje, że mój zarodek lubi kawę, bo chyba nie ma tu takiej co by jej piła więcej ode mniew połączeniu z wysłaniem męża po testy ta odpowiedź mnie zadowala
Trzymaj mocz, przy tak wyraźnej kresce to raczej jak nie wypiłaś litra wody to nie musisz się obawiać, że będzie za bardzo rozwodniony![]()