AnnMar88
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
E-priam buja sam, troche jezdziPhi, nawet jakby nie był 01.01.2021r. to mogę go sobie dać na główną stronę *****
Ale myślę, że tak jak mama moje dzieci wolą pracować z "drugiej strony kamery"
Ten wózek to cybex e-priam - generalnie sam nie jeździ, ale wspiera pod górkę czy w trudnym terenie. Oczywiście to na pewno nie będzie nasz jedyny wózek bo ja jestem jak to mówi moja córka - oszalała na tym punkcie![]()
już je sklejam@pluto_nova nawet nie wiesz jak strasznie mi przykro! Kompletnie nie wiem co powiedzieć. Pękło mi serce
![]()
To jest właśnie 10@Owulacja bonzur, gratulacje! Tożto cionz!
Ja ich używałam, i dawały mi fejkową kreskę, ale po rozebraniu i te o czułości 25
Te 10 nie dały mi fałszywki no i bez jaj - to żaden duch tylko porządna kreska
też piję bardzo duzo kawy, kocham kawęMam nadzieje, że mój zarodek lubi kawę, bo chyba nie ma tu takiej co by jej piła więcej ode mnie![]()
daj spokój, nie ma co trzymać, lej już chociaż na jedenTo jest właśnie 10trzymam mocz na później, mam trzy różne teściory do dyspozycji i jedno labo otwarte ale od jutra od 7:30 ;p
Dziewczyny, czy robiła któraś z was testy z Action o czułości 10?
Zobacz załącznik 1508424
Bolą mnie cycki od kilku dni, dzisiaj byłam bardzo slaba ranoPięknie! Jakieś objawy masz?
no to trzymamy kciuki!Bolą mnie cycki od kilku dni, dzisiaj byłam bardzo slaba rano