Lauritaa
Moderator
Jejku, ja to chyba jestem jakaś dziwna, nigdy nie czułam żadnej różnicy po dupku ani innych hormonach.
To się ciesz, bo te objawy są bardzo mylące niestety

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jejku, ja to chyba jestem jakaś dziwna, nigdy nie czułam żadnej różnicy po dupku ani innych hormonach.
Skorpiony są super! Mój mąż ma żonę i teściową spod tego znaku. Ostatnie zdanie zawsze należy do niego i brzmi ono „masz rację kochanie/mamo”Grudzień tez dobry, przynajmniej skorpion nie będzie![]()
Skorpiony są super! Mój mąż ma żonę i teściową spod tego znaku. Ostatnie zdanie zawsze należy do niego i brzmi ono „masz rację kochanie/mamo”![]()
Krem tak. Tołpy dla tłustej skóry - pomaga. Ale o makijażu mogę zapomnieć, bo spływaA kremy stosujesz , czy bez kremu tez takie tłuste? Ja moge nie stosować kremu i suchej nawet nie mam. Ostatnio w makijażu widzę, sie bardziej świecić zaczynam czego nie lubię![]()
Krem tak. Tołpy dla tłustej skóry - pomaga. Ale o makijażu mogę zapomnieć, bo spływa![]()
Co tu dziś tak cicho? Nikt nie siknąl o czasie i przed czasem - dawać tu dobrą passe z pierwszej części marca
![]()
Pregnancy Test Collect GIF - Pregnancy Test Collect - Discover & Share GIFs
Click to view the GIFtenor.com
A mi wszy... a pieniedzy z us nadal nie maMi się śniło, że wysikałam dwie kreski, ale nie wiem czy to się liczy![]()
U mnie plamienie od wczoraj na @. Jutro albo w piątek dostanę.@Kasiek88 i @BonniexXx jak sytuacja?