aurii_orelii
Fanka BB :)
jak wrzucisz zdjęcie będzie się liczyłoMi się śniło, że wysikałam dwie kreski, ale nie wiem czy to się liczy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak wrzucisz zdjęcie będzie się liczyłoMi się śniło, że wysikałam dwie kreski, ale nie wiem czy to się liczy![]()
Wyobraź sobie moje rozczarowanie, jak się obudziłamjak wrzucisz zdjęcie będzie się liczyło![]()
Okresu brak, testu nie robiłam. Dzisiaj jeszcze zrobię. Dam znać.@Kasiek88 i @BonniexXx jak sytuacja?
Na baby nic nie widzę a na drugim wyraźnieCześć dziewczyny, u mnie taka sytuacja
Zobacz załącznik 1508884
Zobacz załącznik 1508885
Sa jakies mikro cienie, dla spokoju głowy chyba skocze na ta bete. Za jakąś ok. godzinę sie wyrwę z pracy
u mnie również testy negatywne okresu brak...@Kasiek88 i @BonniexXx jak sytuacja?
10 albo 11.Na baby nic nie widzę a na drugim wyraźnie
Ile dni po?
i powiem wam że to był dla mnie najgorszy psychicznie cykl jak dotąd, miałam jakiś kryzys, jak zawsze staram się myśleć pozytywnie tak ten cykl od początku spisałam na straty, bez żadnego powodu w sumie i chodziłam podłamana prawie cały miesiącu mnie również testy negatywne okresu brak...![]()
Ty wieszCześć dziewczyny, u mnie taka sytuacja
Zobacz załącznik 1508884
Zobacz załącznik 1508885
Sa jakies mikro cienie, dla spokoju głowy chyba skocze na ta bete. Za jakąś ok. godzinę sie wyrwę z pracy