reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dog Morning GIF
Coś mi nie poszło z tymi ostatnimi postami 🤣
Jak to było do mnie, to pocieszę, ...uj z tymi pikami jak ciąży z tego nie ma.🤷‍♀️🤣🌞🦋

Cześć dziewczyny. Wydaje mi się czy mogłam przespać pika? 19.03. spore ilości rozciągliwego śluzu i tak sobie myślę, że pik mógł być w nocy.

Jadę na maksymalnych obrotach ostatnio... Od niedzieli mamy szczeniaka i dziecko ze szkarlatyną. Dobijcie, błagam. 🙈

Załączniki

• 2d257bb7-7d23-45b1-9985-60cd98494d1b.jpeg
    2d257bb7-7d23-45b1-9985-60cd98494d1b.jpeg
    39 KB · Wyświetleń: 83
Cześć dziewczyny. Wydaje mi się czy mogłam przespać pika? 19.03. spore ilości rozciągliwego śluzu i tak sobie myślę, że pik mógł być w nocy.

Jadę na maksymalnych obrotach ostatnio... Od niedzieli mamy szczeniaka i dziecko ze szkarlatyną. Dobijcie, błagam. 🙈
Ja myślę, że pik mógł być 19 wieczorem ale robisz za krótkie przerwy pomiędzy jednym a drugim sikaniem dlatego są jasne. Ja robiłam po 3-4h przerwy żeby dobrze wyłapać pik.

Ja myślę, że pik mógł być 19 wieczorem ale robisz za krótkie przerwy pomiędzy jednym a drugim sikaniem dlatego są jasne. Ja robiłam po 3-4h przerwy żeby dobrze wyłapać pik.

Właśnie te przerwy to wymuszone. Testowałam kiedy akurat mogłam, bo miałam strasznie zwariowany weekend, a nie chciałam przegapić, bo się spodziewałam pika w tym terminie i o, przegapiłam... 😅 W minionym cyklu robiłam po 2 razy dziennie i wyszło ładnie. W tym myślę właśnie, że mógł być w nocy.

A jak tak nieśmiało z pytanie czy ktoś chce zakładać kwietniowe?

Bo ja w sumie doszłam do wniosku, że mogę xD jak nie ma kogoś napalonego

hot alyssa milano GIF
Koniecznie! Ja dopiero 3dc, ale myślami już w kwietniu :D mam w planach najpierw wytęsknić się za mężem, wrócic z wyjazdu naładowana słońcem i seksic się na stęsknione pandy.

reklama
Do góry