pluto_nova
Moderator
niea to nie działa tak, że jak jest drobny spadek po owu a potem cały czas w górę to mamy sukces?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niea to nie działa tak, że jak jest drobny spadek po owu a potem cały czas w górę to mamy sukces?![]()
dziękujęzmierz tak o tej godzinie jak zawsze nie patrząc na zmianę czasu i leć normalnie z pomiarami jak do tej pory![]()
o, mogło być to. Nie wiem dlaczego zapamiętałam pechową liczbę16 wyższych temperatur.
hahahahahaha ok nie ma sensu dalsza dyskusjaOd 17.03 nijak 4 d po mi nie wychodzi. Podszkol matematyke. Poza tym pożyj troche życiem swoim czy rodziny a nie moim. Strasznie chcesz tu blysnać, nawet nie jesteś zapisana na testowanie. To jakim prawem decydujesz co moge tu wkleić a co nie ?
Sukces jest wtedy kiedy w dniu przewidywanej miesiączki i w dniach kolejnych temperatura nie leci w dół tylko nadal się utrzymuje wyżej niż linia podstawowaa to nie działa tak, że jak jest drobny spadek po owu a potem cały czas w górę to mamy sukces?![]()
a gdzie ja napisałam, że jesteś 4 dni po? Ja cały czas piszę o Twoim bezowulacyjnym cykluNie jestem 4 dni po, ale jak grochem o ścianę.
ale to też zależy bo przy fazie lutealnej 16dni i spadku w drugi dzień okresu będzie np 18 wyższych a ciąży nie będzie więc to trochę indywidualna sprawao, mogło być to. Nie wiem dlaczego zapamiętałam pechową liczbę![]()
Powinnam Cię zapamiętać za Twój sarkazm, brak ogłady i empatii. Wrzucę, co zechcę i kiedy zechcę. Obrażasz nie tylko mnie ale też dziewczyny, ktore napisały, że widzą. Może teraz wszystkie bedziemy robić bety, zanim test wrzucimy, bo moze się okazać falszywa a my wariatkami ?hahahahahaha ok nie ma sensu dalsza dyskusja
Ja przynajmniej wolę błysnąć wiedzą niż osikanymi testami bez kresek ciążowych
A jak już się chcesz przyczepić do mnie to polecam pierwszą stronę bo od dawna byłam wpisana na testowaniewięc ci nie pykło
Ja to nie wiem kiedy mam piki, chodzę na moni tylko