Bolilol
Fanka BB :)
wygląda obiecująco, myślę, że możesz iść na betęChyba jestCo myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wygląda obiecująco, myślę, że możesz iść na betęChyba jestCo myślicie?
U mnie kwalifikacja to było pobranie wymazów na czystosc pochwy i krew na grupę krwi. I karteczka z zaleceniami do przyjecia. Ekg musialm zrobić oddzielnie.Jadę zaraz na kwalifikacje przed histero. Nie dość, że trzęsę dupką przed samą kwalifikacją, bo nie wiem z czym to się je, to jeszcze nigdy nie byłam w tym szpitalu, więc nawet nie wiem jak tam autem dojechać - i co gorsza - jak tam z parkingiem![]()
Taaaak ;-)
nic nie wpisuję póki się nie wyjaśniTest robiłam z rana z mężem(bo mu obiecałam, że razem zrobimy) kasetkowy, bo takie miałam w domu i nic nie było, teraz przyjechałam do pracy i mówię, a machnę sobie jeszcze „strumieniowy” żeby zużyć….żeby nie kusiło…. Raczej to fabryczna, bo tak to by rano wyszło.![]()
Jadę zaraz na kwalifikacje przed histero. Nie dość, że trzęsę dupką przed samą kwalifikacją, bo nie wiem z czym to się je, to jeszcze nigdy nie byłam w tym szpitalu, więc nawet nie wiem jak tam autem dojechać - i co gorsza - jak tam z parkingiem![]()
ja widze różowego bladzioszka ale różowego!Chyba jestCo myślicie?
no jestChyba jestCo myślicie?