G
guest-1716035268
Gość
u mnie to pewnie kurde z wiekiem kolba strzela i się przestawia na jakieś dziwne tory też mnie to nigdy nie ruszało a teraz idź, a fu, a weźMnie normalnie też nie.
No ale coś mi się poprzestawiało ostatnio.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie to pewnie kurde z wiekiem kolba strzela i się przestawia na jakieś dziwne tory też mnie to nigdy nie ruszało a teraz idź, a fu, a weźMnie normalnie też nie.
No ale coś mi się poprzestawiało ostatnio.
Jak brałam 2x1 to okres przychodził dopiero 4 dni po odstawieniu. A teraz lekarz każe mi brać 1x1 przez 14 dni żeby nie faszerować się tym takPodczas brania go tez masz plamienia ? Pytam bo bralam dlugo duphaston ale dopiero jak odstawiłam to nawet po tygodniu, kiedys 10 dniach przyszedł @ i nic wcześniej nie miałam plamien itp
Ooooo tego nie znoszę! Ostatnio moja złośliwa suczka rano wychodzi ze mną na spacer, pozostale dwa kupa i siku . A ta małpa nic - wracamy - ja wychodzę na miasto coś zalatwić a ona mi w podziękowaniu za miłość robi kupsko i na to jeszcze sika. I tak juz 3 dni z rzędu.Mnie jedyne co obrzydza to rzygi mojego psa
Nie jestem w stanie ich posprzątać bez dolewania![]()
Jak brałam 2x1 to okres przychodził dopiero 4 dni po odstawieniu. A teraz lekarz każe mi brać 1x1 przez 14 dni żeby nie faszerować się tym taki ostatnio 10 dnia brania dostałam miesiączki a teraz 9go dnia zaczęłam plamić. Jutro już nie biorę
no moja sutki to o matko w tym miesiącu… a dziś już brzuch tak okresowo boli, że daj spokójŁooo to inaczej całkiem. No kazdy organizm inny. Ja biore teraz dopochwowo ale trochę bardziej wszystko czuję i nastroje i piersi itp
no moja sutki to o matko w tym miesiącu… a dziś już brzuch tak okresowo boli, że daj spokójnie mówię już o tym, ze od wczoraj mam ochotę płakać haha bez powodu xd
Co tam była za fota?Wszystko wszystkim, ale to zdjęcie jest niepotrzebne.
Nikt Ci nie odpowie, czy taki śluz to ciąża, czy nie.
Jeśli podejrzewasz, że jesteś w ciąży, to po prostu idź na betę.
Mało Ci oglądania własnego śluzu i musisz jeszcze oglądać cudzy?Ja też
![]()