U nas tez pytają, ale np z racji funkcji - dostaliśmy prezenty dla dziecka od kontrahentów, pracowników, osób związanych trochę z nami, albo takich, krótko pisząc chcących się „podlizać”. Więc przyjmujemy, uśmiechamy się, chwalimyMamy najczęściej odmienne zdanie ale tutaj się z Tobą zgodze
U nas nie ma z tym problemów bo najbliżsi konsultują co chcą kupić choć najczęściej młoda dostaje pieniążki.
Choć ja np ciesze się z każdej rzeczy dla młodej bo właśnie liczą się chęci I że ktoś jednak chce coś kupić dla naszej córki.
Przecież dziadkowie / babcie / chrzestni nie mają obowiązku obdarowywać młodej prezentami
reklama

U mnie w pracy koleżanki myślały, pytały, aż w końcu dały kopertę. Którą mój mąż gdzieś wsadził i nie wiemy gdzie jest, a byłoby tam akurat na krzesełko do karmieniaU nas tez pytają, ale np z racji funkcji - dostaliśmy prezenty dla dziecka od kontrahentów, pracowników, osób związanych trochę z nami, albo takich, krótko pisząc chcących się „podlizać”. Więc przyjmujemy, uśmiechamy się, chwalimy
 na dodatek on się nie przyznaje
 na dodatek on się nie przyznaje 

G 

guest-1693758626
Gość
U mnie w pracy koleżanki myślały, pytały, aż w końcu dały kopertę. Którą mój mąż gdzieś wsadził i nie wiemy gdzie jest, a byłoby tam akurat na krzesełko do karmieniana dodatek on się nie przyznaje

Mąż nie chce się przyznać że pewnie te pieniądze już dawno się rozpłynęły

G 

guest-1693758626
Gość
U nas tez pytają, ale np z racji funkcji - dostaliśmy prezenty dla dziecka od kontrahentów, pracowników, osób związanych trochę z nami, albo takich, krótko pisząc chcących się „podlizać”. Więc przyjmujemy, uśmiechamy się, chwalimy
Dobrze ze nie pełnimy jakiś wysokiej funkcji
 na co komu osoby co się podlizują.
na co komu osoby co się podlizują.Większości to rodzina nas odwiedziła a raczej mała
 nas przy okazji.
 nas przy okazji.I naprawde super się zachowali bo tak stopniowo a nie wszyscy na raz

Większości to ciuszki ale trafiły się jakieś "misie".
Wbrew pozorom relacje zawsze warto utrzymywać. Np pani z urzędu wojewódzkiego - bez kolejki paszport. W 3 dni. Pani ze skarbówki - zaświadczenie od ręki. A to osoby, które wylapalismy z kolejkiDobrze ze nie pełnimy jakiś wysokiej funkcjina co komu osoby co się podlizują.
Większości to rodzina nas odwiedziła a raczej małanas przy okazji.
I naprawde super się zachowali bo tak stopniowo a nie wszyscy na raz
Większości to ciuszki ale trafiły się jakieś "misie".

G 

guest-1693758626
Gość
Dla Was luksus a inni muszą czekać w kolejkach - taka właśnie sprawiedliwość.Wbrew pozorom relacje zawsze warto utrzymywać. Np pani z urzędu wojewódzkiego - bez kolejki paszport. W 3 dni. Pani ze skarbówki - zaświadczenie od ręki. A to osoby, które wylapalismy z kolejkio policjantach nie wspomnę

P. s jakby to moja babcia powiedziała że i tak każdego taki sam koniec czeka

Babcia prawdę powie. Ale przynajmniej żyć jest łatwiejDla Was luksus a inni muszą czekać w kolejkach - taka właśnie sprawiedliwość.
P. s jakby to moja babcia powiedziała że i tak każdego taki sam koniec czeka
Hehe ja nie mam żadnych problemów z córcią ♡I widzicie, każda z nas ma jakieś przeboje i problemy. Ja np. praktycznie się nie ruszam z sypialni od 20:00, bo zaraz buzia szuka cyckaona ma radar na matkę, serio.
A mama z dzieckiem mają wokół siebie aurę.. dziecko czuje Cię nawet na 20 metrów ♡
reklama

nie chcę wiedzieć jaką ja mam w takim razie...Hehe ja nie mam żadnych problemów z córcią ♡
A mama z dzieckiem mają wokół siebie aurę.. dziecko czuje Cię nawet na 20 metrów ♡
 jednocześnie miała fazę spokojną, a nie zachowywałam się inaczej
 jednocześnie miała fazę spokojną, a nie zachowywałam się inaczejPodobne tematy
- Odpowiedzi
- 6 tys
- Wyświetleń
- 487 tys
- Odpowiedzi
- 32 tys
- Wyświetleń
- 2M

Podziel się: