nindziaa
Moderator
U mnie dzisiaj 6+4 mam nadzieje, że te mdłości już nie nadejdą z nienackaWg aplikacji 5+1

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dzisiaj 6+4 mam nadzieje, że te mdłości już nie nadejdą z nienackaWg aplikacji 5+1
Ciąża +, w każdej ciąży używałamDziewczyny której apki używacie? Ja mam telefon Huawei bez Google i na niewiele mi pozwala![]()
Flo premiumDziewczyny której apki używacie? Ja mam telefon Huawei bez Google i na niewiele mi pozwala![]()
W ciąży z córką nie miałam nic w pierwszym trymestrze. Jakbym policzyła całą ciążę to może raptem 2 tyg czułam lekkie mdłości i wymiotowałam tylko 2 razy. Z czego jeden raz to było z powodu migreny. Ale na na całe 9 miesięcy to całkiem dobry wynik. Może nas obie to też ominie.U mnie dzisiaj 6+4 mam nadzieje, że te mdłości już nie nadejdą z nienacka![]()
ja mam kolejną 07.07 jak na wytrzymam tyle czasuPiękne wiadomości z rana
Ja właśnie z Bety wracam
Przy okazji umówiłam wizytę na 6 lipca bo to będzie środek 6 tygodnia![]()
oj bardzo ulżyło że nie cp i jest na właściwym miejscu więc nie ma co iść szybciej jak tydzień po @ na wizytęJej bardzo się cieszę![]()
![]()
A jak się czujesz ? Ulżyło Tobie ?
ja tam wszystko jadłam w umiarze oczywiście zero surowego i myłam warzywa i owoce a tak to nie mogłam powstrzymać się od kiełbaski z grillaFantastycznie![]()
Mam do Was pytanie, można jeść normalnie kiełbaskę/ziemniaki w mundurkach z grilla? Próbuje znaleźć coś więcej na internecie, ale zdania są podzielone![]()
masz wykupione jesteś zadowolona ma prawie 7 lat a nie miałam premiumFlo premium
Ciąża plus, Preglife, Flo, Mój kalendarzDziewczyny której apki używacie? Ja mam telefon Huawei bez Google i na niewiele mi pozwala![]()