Ewela264
Fanka BB :)
fajne są jeszcze magiczne quizy, można do auta zabrać dla dziecka a poprawną odpowiedź pojawia się po dotknięciu palcemZamówiłam klocki meli, jutro mają być![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fajne są jeszcze magiczne quizy, można do auta zabrać dla dziecka a poprawną odpowiedź pojawia się po dotknięciu palcemZamówiłam klocki meli, jutro mają być![]()
Bluzka dla mojej córki czeka już na sobotęJa mam w planach kupić dla młodej koszulkę "będę starszą siostrą", zaprosić rodziców i teściów i czekać kto się kiedy skapnie co tam jest napisaneale to dopiero po wizycie albo i po 2 wizycie. W pierwszej ciąży się domyślili, bo musiałam się urwać z pracy, a pracuję z tatą
Może przygotuj im jakieś pudełeczko ozdobne z jakimś dziecięcym drobiazgiem i przekaż na osobności?![]()
W pierwszej ciąży włożyłam zdjęcie z USG do albumu i dałam do obejrzeniaTo będzie ich pierwszy wnuk, więc chciałam zrobić coś "wow" żeby ich wystrzeliło z laczy, ale sama jestem tym tak podekscytowana, że nie wiem czy dam radę![]()
Super pomysłBluzka dla mojej córki czeka już na sobotęma drugie urodziny i nie dam rady ukryć ciąży z takimi mdłościami
więc najbliżsi dowiedzą się już teraz
No właśnie chyba @Magdzik9111 przestała nas odwiedzać, ostatni post był z 4 sierpnia.daj znac jak bedziesz miala wynikiz tym grillem moze cos byc, ja zjadlam przedwczoraj kawalek karkowki i tez nie skonczylo sie to dla mnie dobrze
kuurcze fajnie byloby wpisywac na pierwszej stronie watku daty wizyt, ale to by musiala @Magdzik9111 w pierwszym poscie zrobic albo ktos moglby edytowac swoj post z pierwszej strony
u mnie może nie biegunka. Bo raz dziennie. Ale generalnie jest to luźna sprawaDziewczyny czy któraś z was ma biegunkę?
Zastanawiam się czy młody coś ze żłobka przyniósł czy dzisiaj zamiast wymiotów zmiana repertuaru na muszlę
Ja miałam problemy żołądkowe w poniedziałek, ale podejrzewam, że zaszkodziły mi borówki. U Ciebie jeśli masz maleństwo żłobkowe jest prawdopodobieństwo, że coś przyniósł...oby jednak nieDziewczyny czy któraś z was ma biegunkę?
Zastanawiam się czy młody coś ze żłobka przyniósł czy dzisiaj zamiast wymiotów zmiana repertuaru na muszlę
ZobaczymyJa miałam problemy żołądkowe w poniedziałek, ale podejrzewam, że zaszkodziły mi borówki. U Ciebie jeśli masz maleństwo żłobkowe jest prawdopodobieństwo, że coś przyniósł...oby jednak nie