Kejcik
Fanka BB :)
ja tak samoJeżu, przeczytałam ze w trakcie ruchanska! @Brownie1992 to twoja wina!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak samoJeżu, przeczytałam ze w trakcie ruchanska! @Brownie1992 to twoja wina!
ChciałabymJeżu, przeczytałam ze w trakcie ruchanska! @Brownie1992 to twoja wina!
Ale jak to bez szczegółów? Nie jesteśmy rodzina staraczkową?hahah , tylko bez szczegółów prosimywidać kto tu jest głodny
![]()
Wiesz, przed tym weekendem to mieliśmy przerwę od marca, lutego a wcześniej od grudnia i maja. Wiec mam prawo być głodna!hahah , tylko bez szczegółów prosimywidać kto tu jest głodny
![]()
Jakbym się teraz ruchala i byłoby to przez Ciebie, to nawet bym podziękowałaZnowu wszystko na Brownie !
Pfffff![]()
Ale aż taka bliska?Ale jak to bez szczegółów? Nie jesteśmy rodzina staraczkową?![]()
matko świętaWiesz, przed tym weekendem to mieliśmy przerwę od marca, lutego a wcześniej od grudnia i maja. Wiec mam prawo być głodna!![]()
Wiesz, przed tym weekendem to mieliśmy przerwę od marca, lutego a wcześniej od grudnia i maja. Wiec mam prawo być głodna!![]()
Nie wiem na co obie liczycie!Jakbym się teraz ruchala i byłoby to przez Ciebie, to nawet bym podziękowałaJuż mam dość tej posuchy!
To mi się potrafił utrzymywać 14 dni, ale to była tak lekka kreska, że ledwo ją widziałam. U Ciebie to jest porządna krechaZinterpretowalam to jako cień
Czytałam że do max 12-14 dni niektóre dziewczyny miały, no ale zrobię betę żeby nie myśleć
W liceum nastawiałam budzik na 3, żeby się uczyć na sprawdziany, które były w danym dniu. Rano uczyło mi się najlepiej.Za to ja jestem strasznym spiochem.
Mój mąż np dziś wstał o 4.30 tylko po to żeby pójść na silownie przed pracą![]()