Magdalena09
Fanka BB :)
Przecież to dopiero 9dpo, nie ma poddawania się. Kto mi miejsce zagrzeje?U mnie 9 dpo i też biel także
Welcome wrześniowe kreski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Przecież to dopiero 9dpo, nie ma poddawania się. Kto mi miejsce zagrzeje?U mnie 9 dpo i też biel także
Welcome wrześniowe kreski
Jeszcze nie dziękuję@Brownie1992 piękna radość <3 Bardzo się cieszę. Trzymam mocno kciuki <3
Twoja historia jest dla mnie motywacją, by się nie poddawać tylko szukać, szukać, szukać <3
Już zagrzane, czytaj dalejPrzecież to dopiero 9dpo, nie ma poddawania się. Kto mi miejsce zagrzeje?![]()
widzę na wszystkichLaski widzicie cienie ?
Pink 2x plus jakiś ostatni Horien.
Patrze do mojej szuflady i kurva nie mam nic innego. Same pinki.
Ale u mnie NIGDY nie było cienia ...
Cienie?!??! Ja kreski widzęLaski widzicie cienie ?
Pink 2x plus jakiś ostatni Horien.
Patrze do mojej szuflady i kurva nie mam nic innego. Same pinki.
Ale u mnie NIGDY nie było cienia ...
A bo to moja wina, że się mi auto zjebałoco ja poradzę, że się tak ociagasz z pojechaniem na betę i proga, już byś wróciła!
Twoje auto? To Twoja wina, no heloł. Bądźmy poważni.A bo to moja wina, że się mi auto zjebało![]()
Sicka bierz!!!!Ja też bym juz chciała wiedzieć.
Siedzę przed kompem i się trzęsę albo wyję.
Ale mam jakieś calle i nie zdążę wrócić więc musimy wytrzymać do jutra![]()
Właśnie doczytałamJuż zagrzane, czytaj dalej![]()
no a czyja niby? Nasza?A bo to moja wina, że się mi auto zjebało![]()