reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🎉🎊 🌞 Sierpniowe kreski 🌞 🎊🎉

Gratuluję wszystkim dziewczyny ❤️❤️❤️

Ja dla odmiany mam taki dziki cykl, że mam już dość. Wgl to jak miałam @ kupiłam jakieś dziwne podpaski bo zapomniałam zabrać i na szybko kupiłam co było i nie wiedziałam że po można się odparzyć podpaska (szczególnie że miałam ją max 2h) i do teraz się bujam z efektami.... A pozatym czuje się jakbym miała dostać okres, a w piątek ma być niby owu i dziwne dziwne... Ale na poprawę humoru zrobię sobie pyszna kolację 🥹

reklama
To ja się podzielę aktualizacją mojej owulacji - myśle, że była dzisiaj 🤞 Od rana mam śluz podbarwiony krwią (choć plamienie owulacyjne nie występuje u mnie często) i od około południa czuje pieczenie w okolicach jajnika (no chyba, że to jednak objawy spowodowane zbyt duża ilością seksu, to wtedy dupa 😂). Tak czy inaczej - kolejny monitoring mam zaplanowany na czwartek, zastanawiam się czy nie pojechać jutro do innego lekarza, żeby się upewnić i wiedzieć, czy nie muszę wrócić do uprawiania turystyki prokreacyjnej i wynikającej z niej konieczności podróży za Starym nad morze, gdzie dzisiaj wyjechał 😂

To ja się podzielę aktualizacją mojej owulacji - myśle, że była dzisiaj 🤞 Od rana mam śluz podbarwiony krwią (choć plamienie owulacyjne nie występuje u mnie często) i od około południa czuje pieczenie w okolicach jajnika (no chyba, że to jednak objawy spowodowane zbyt duża ilością seksu, to wtedy dupa 😂). Tak czy inaczej - kolejny monitoring mam zaplanowany na czwartek, zastanawiam się czy nie pojechać jutro do innego lekarza, żeby się upewnić i wiedzieć, czy nie muszę wrócić do uprawiania turystyki prokreacyjnej i wynikającej z niej konieczności podróży za Starym nad morze, gdzie dzisiaj wyjechał 😂
Proszę się przytulać 🤡

Nie jestem zadowolona, że był tylko jeden seks! U nas było ruchańsko 4 dni pod rząd, a w owu poprawialiśmy zgodnie z japońskimi wytycznymi po 3 godzinach !

Gratuluję wszystkim dziewczyny ❤️❤️❤️

Ja dla odmiany mam taki dziki cykl, że mam już dość. Wgl to jak miałam @ kupiłam jakieś dziwne podpaski bo zapomniałam zabrać i na szybko kupiłam co było i nie wiedziałam że po można się odparzyć podpaska (szczególnie że miałam ją max 2h) i do teraz się bujam z efektami.... A pozatym czuje się jakbym miała dostać okres, a w piątek ma być niby owu i dziwne dziwne... Ale na poprawę humoru zrobię sobie pyszna kolację 🥹
Współczuje odparzeń, to musi być bardzo nieprzyjemne ;( Ja to jestem team tampony, bo z podpaskami zawsze mi jakoś trudniej.

A co do owu - może wybierz się na monitoring, żeby sprawdzić co i jak?

Co dobrego robisz na kolację?

Współczuje odparzeń, to musi być bardzo nieprzyjemne ;( Ja to jestem team tampony, bo z podpaskami zawsze mi jakoś trudniej.

A co do owu - może wybierz się na monitoring, żeby sprawdzić co i jak?

Co dobrego robisz na kolację?
Mam w planie się wybrać na monitoring w przyszłym miesiącu jeśli wrzesień zawiedzie.

Bajgiel na kolację :3

Nie jestem zadowolona, że był tylko jeden seks! U nas było ruchańsko 4 dni pod rząd, a w owu poprawialiśmy zgodnie z japońskimi wytycznymi po 3 godzinach !
A skąd wniosek, że jeden? 😅 Pani Kochana! Tosz to było od minionego piątku codziennie min. raz, wczoraj po wizycie, później koło północy i dzisiaj rano jeszcze raz 😂 Niestety później musieliśmy się rozjechać, dlatego na poprawkę dzisiaj już nie ma szans 😅

reklama
Do góry