Ja w 6tygodniu beta prawie 80tysięcy ...to mnie teraz nastraszyłaśspokojnie, skoro pęcherzyk jest pusty, to być może coś było i obumarło, dla mnie bliźniaki toctez byłaby tragedia, tym bardziej, że chce jechać 320 km na porod do mojej Pani dr, a zaraz się przeprowadzam, twm bym miała mieszkac w apartamencie z mezem i dziecmi, ale przy bliźniakach to nie byłoby szans. Moje dzieci sa w spektrum, one beze mnie kilka dni przeżyłyby traume, już pomijam ewentualne pobyty w szpitalu w trakcie ciazy, a potem 2 moich dzieci i 2 noworodków, byc moze tez w spektrum, cxyli 5 razy gorszych, niz zaykle dzieci, nic tylko się powiesić.u mnie też widoczność w tej ciąży beznadziejna, ale mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta wykluczy bliźniaki już na 100%, jakoś mi trochę moje bety nie mogą wyjść z głowy, Ty miałaś 3500, a ja w tym czasie 10.800.
I dopiero tydzień później ten mini zarodek 2mm się udało odkopać.
reklama
Moim zdaniem jest cień cieniaJesscE takie
Mimi94
Fanka BB :)
ja miałam 2x albo 3 jako zwykle przeziębienie i czułam zapach jakbym żula miała w nosie jednak to było na kilka miesięcy przed ciążą. Cebularz to ewidentnie efekt ciąży.Ja po covidzie do roku czasu miałam pot o zapachu cebuli... najlepsze jest to,że tylko ja to czułam
może wez nospe na noc? I magne b6 sobie wlacz, pomaga na skurcze.A mnie znowu zaczynają łapać nocne bóle podbrzuszaciekawe czemu to się nasila w nocy? W dzień jakoś tego nie czuje,może jakiś pojedynczy skurczyk.Tu troszkę troszkę, bardzo.troszke troszkę, bardzo.i tak całą noc
Ewela264
magnez polecam, na pewno nie zaszkodzi a może pomóc. A nie forsujesz się zbytnio w ciągu dnia ?A mnie znowu zaczynają łapać nocne bóle podbrzuszaciekawe czemu to się nasila w nocy? W dzień jakoś tego nie czuje,może jakiś pojedynczy skurczyk.Tu troszkę troszkę, bardzo.troszke troszkę, bardzo.i tak całą noc
Majorkaaaa
4 Raz? WowDzień dobry wszystkim kwietniowkamy się właśnie szykujemy na pierwszy dzień przedszkola. Oczywiście na śniadanie musiały wyjechać. Naleśniki.. smażę je 4 raz w przeciągu tygodnia
![]()
Majorkaaaa
Dzień dobry
u nas wczoraj wesoło, temperatura 37,5-38,5 i sporo luźnej
... niestety nie mogłam z nią dziś zostać
mam nadzieję, że przejdzie w miarę szybko...
reklama
Tralalala25
jak nie pamieta, zeby raz w tygodniu umyc podlogi to na pewno nie onCiekawe kto by miał te dzieciaki na głowie później haha