Marta_322332
Fanka BB :)
wspanialeMoja koleżanka w ciąży codziennie wstawała o 4 zjeść i później córka tak samo się budziła na jedzenie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wspanialeMoja koleżanka w ciąży codziennie wstawała o 4 zjeść i później córka tak samo się budziła na jedzenie
Ja w zeszłym tygodniu miałam tak o 3wspanialeja codziennie się budzę ok 4 i czuję mega głód. Czasem uda mi się znów zasnąć a czasem muszę wstać i zjeść kanapkę.
Silne mdłości z pojedynczymi wymiotami, ogólnie czułam sie tak,, ciążowo'' niskie ciśnienie ciagle bylo mi słabo, bóle brzucha pachwin a tu nagle poza piersiami to wogole nic nie czuje jakbym w ciąży nie byłaa jakie miałaś do tej pory?
trzymam kciuki żeby było ok. Ja jestem w 10 tyg i gdyby nie brak okresu i bolące piersi to bym się nie zorientowała. Zero objawów. Może u Ciebie poprostu powoli już mija ten cięższy czas.Silne mdłości z pojedynczymi wymiotami, ogólnie czułam sie tak,, ciążowo'' niskie ciśnienie ciagle bylo mi słabo, bóle brzucha pachwin a tu nagle poza piersiami to wogole nic nie czuje jakbym w ciąży nie byłai tak od jakiś 4 dni nagle taka cisza
![]()
Być może ale nie będę mieć spokojnej głowy dopóki nie zobaczę bijacego serduszka na ekranietrzymam kciuki żeby było ok. Ja jestem w 10 tyg i gdyby nie brak okresu i bolące piersi to bym się nie zorientowała. Zero objawów. Może u Ciebie poprostu powoli już mija ten cięższy czas.
który to tc będzie?Być może ale nie będę mieć spokojnej głowy dopóki nie zobaczę bijacego serduszka na ekranieo 18 sie okaże, może ktoś tez tak miał ze nagle mu objawy przeszły i było ok?
9+2, poprzednia wizyta była w 7 tygodniu i wszystko było prawidłowo, serduszko pięknie biło, wyniki książkowe poza tsh ale mało podniesione dostałam euthyrox, i następna wizyta miala byś 18 września ale nie wytrzymam nak nie sprawdzęktóry to tc będzie?
trzymam kciuki. O której wizyta? Daj znać po!9+2, poprzednia wizyta była w 7 tygodniu i wszystko było prawidłowo, serduszko pięknie biło, wyniki książkowe poza tsh ale mało podniesione dostałam euthyrox, i następna wizyta miala byś 18 września ale nie wytrzymam nak nie sprawdzę![]()
ja miałam dziś podobny pakiet, tylko bez kiły, pewnie później zleci i bez TSH - bo robiłam prywatnie i mu pokazałam żeby od razu leki wdrożyłJa dziś zrobiłam wszystkie badania. Wirusowe- kiła, toxo, HIV, morfologię, cukier, tarczycowy pakiet, mocz, grupa krwi itp... No trochę tego było. Wyszło prawie 500 zł ale dzięki PZU zapłaciłam 54![]()
Dzięki za informacjęJa miałam w poprzedniej ciąży taką dużą torbiel, 10cm chyba nawet 10,5, ale nie sprawiała bólu i też tylko obserwacja, torbiel miała się wchłonąć, ewentualnie oczyścić po porodzie.
@Stokrotkaaaa 7 cm to sporo, ale na moim przykładzie nic nie musi się wydarzyć. Ja leków nie dostałam i po porodzie faktycznie torbieli nie było.