Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 29 i czasem wstyd mi mówić że coś mnie boliWidzę, że nie jestem samaale 33 na karku to już chyba trzeba traktować jako "normalne"
swoją drogą niby w weekend miałam mieć owulację, według apki owu dzisiaj. Oczywiście z mężem starania były i są cały czas. A ja zauważyłam, że i wczoraj i dziś jak kicham to automatycznie czuję mocne ukłucie w lewej stronie podbrzuszadopiero dziś skojarzyłam, że na badaniu u gina w piątek wyszło że pęcherzyk jest z lewego jajnika
Oczywiście wciąż czekamy na badanie nasienia oraz u mnie przeciwciała przeciwplemnikowe i progesteron, ale po wielkim smutku z wizyty w piątek znów rodzi się (mimo wszystko) wielka nadzieja... chociaż trochę naiwna.
Ja musze mielić, jem..ale nie regularnie.No oby było dobrze
A i mój mąż jeszcze je orzechy brazylijskie 3 dziennie bo to bogate źródło selenu, z resztą ja też jem, bo lubie.
Ja ostatnio nie potrafię wstawać wcześnie jak mam wolne to śpię do 11 i jeszcze mi małoJa też wstałam dziś wcześniej, ale wczoraj szybko położyłam się spać.
Miłego dnia wszystkim![]()
Wow, ja żeby do tej godziny pospać musiałabym iść spać o 3/4. Teraz po nieprzespanymi tygodniu kładę się się spać 22/23, a wstaje po 6 i czuje się mega szczęśliwa, że mogę tyle pospaćJa ostatnio nie potrafię wstawać wcześnie jak mam wolne to śpię do 11 i jeszcze mi mało![]()
Gdyby płacili mi za spanie byłabym milionerkąJa ostatnio nie potrafię wstawać wcześnie jak mam wolne to śpię do 11 i jeszcze mi mało![]()
Nie raz szłam o 3/4 spać ( wiecie Netflix i te sprawyWow, ja żeby do tej godziny pospać musiałabym iść spać o 3/4. Teraz po nieprzespanymi tygodniu kładę się się spać 22/23, a wstaje po 6 i czuje się mega szczęśliwa, że mogę tyle pospać![]()
Jestem typem człowieka który lubi pospać jak studiowałam mój sen trwał max 5 hWow, ja żeby do tej godziny pospać musiałabym iść spać o 3/4. Teraz po nieprzespanymi tygodniu kładę się się spać 22/23, a wstaje po 6 i czuje się mega szczęśliwa, że mogę tyle pospać![]()
Ja pewnie teżGdyby płacili mi za spanie byłabym milionerką![]()