Myszko
Fanka BB :)
I dobrze. Moje własne zainteresowania uważam za lekko niezdroweJa jestem zdecydowanie za wrażliwa na takie rzeczy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I dobrze. Moje własne zainteresowania uważam za lekko niezdroweJa jestem zdecydowanie za wrażliwa na takie rzeczy![]()
Matko, to jest dye stealer!!U mnie dziś 35 dc i wyraźna kreska!Tak czułam, ale bałam się rozczarowania. Młody obudził się o 3 i do 5/6 nie mogłam z nerwów zasnąć
To co mnie naprowadziło, to ładna skóra i pod koniec cyklu dobry humor. Ostatnie cykle pod koniec to było dla mnie wręcz załamanie nerwowe, płacz, a teraz nic
![]()
Ojej, ale to nie ten wątek. Leć na mamusie. GratulujęHej, nie wiem czy to nie za szybko na cieszenie się ale 12 października wyszły mi dwie kreseczki.
Mam 41 lat i jestem mamą dwóch nastolatków 15 i 16 latjesteśmy z partnerem od ponad 2 lat razem i doszliśmy do wniosku, że fajnie by było mieć wspólne dziecko więc wyjęłam mirenę i mamy to
![]()
Ja też lubie sobie czasem pogrzebać w lumpie, bo można tam znaleźć niezłe perełki , ubrania dobrych marek, fajne gatunkowo, nieoklepane i za groszeStraszne draństwo :/ ale Dlatego wole nasze polskie lumpeksy. w tym szukanie tkanin szlachetnych, ciekawych pintów.
A nie lubisz w lumpeksy?ja właśnie złapałam jakiegoś PMSa i chodze taka wkurwiona ze muszę wyjść na terapie do lumpa
stary sobie wziął nadgodzinki i zadowolony w gabinecie ogląda YouTube, na szczęście babcia wzięła młoda do Kopernika
uff
Ale…
Pomijając temat: nie miałam pms jakieś dobre 10 mcy, a chyba to gowno powróciłobo ten ból piersi 2 dni temu, dzisiaj jestem wręcz wściekło-płaczliwa.
No tak mi pięknie było bez tego, a dzisiaj znowu mnie rozsadza![]()
Link do: Pink Test ciążowy strumieniowy super czuły zestaw 10 sztukDziewczyny, czy polecacie jakieś wielopaki strumieniowe na Allegro, np. te cienkie paseczki do sikania ciążowe? Za dużo kasy mi idzie na apteczne i rossmannowe, a ostatnio wszędzie mają u mnie płytkowe i od 20.
GratulujęU mnie dziś 35 dc i wyraźna kreska!Tak czułam, ale bałam się rozczarowania. Młody obudził się o 3 i do 5/6 nie mogłam z nerwów zasnąć
To co mnie naprowadziło, to ładna skóra i pod koniec cyklu dobry humor. Ostatnie cykle pod koniec to było dla mnie wręcz załamanie nerwowe, płacz, a teraz nic
![]()
A nie mogą być np. Pinki 10ml/U? Kupiłam na allegro kilka dni temu 10-pak za 40 złotychDziewczyny, czy polecacie jakieś wielopaki strumieniowe na Allegro, np. te cienkie paseczki do sikania ciążowe? Za dużo kasy mi idzie na apteczne i rossmannowe, a ostatnio wszędzie mają u mnie płytkowe i od 20.
Też to widziałamOglądałam kiedyś jak rozcinał ogromnego guza z brązową maziowatà zawartością i do dziś nie mogę dojść do siebie![]()
Link do: Pink Test ciążowy strumieniowy super czuły zestaw 10 sztuk
Ja stąd kupiłam 10szt pinków 10czulosc
To te Pinki z niebieskim paskiem strumieniowe są OK? Bo jest ich kilka i niektóre pisałyście, że słabo się wybarwiają i zawsze jak jestem w Rossmannie to nie pamiętam których nie kupowaćA nie mogą być np. Pinki 10ml/U? Kupiłam na allegro kilka dni temu 10-pak za 40 złotychPrawie połowę tańsze niż w Rossmannie