anyżowa
Fanka BB :)
Czekamy razem z TobąDziekuję Wam za.wszystkie kciukijestem już po i wróciłam do domku. Na razie nic nie wiem, muszę jakoś wytrzymać do środy w niepewności
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekamy razem z TobąDziekuję Wam za.wszystkie kciukijestem już po i wróciłam do domku. Na razie nic nie wiem, muszę jakoś wytrzymać do środy w niepewności
![]()
Pomyślę o tych ziołach, tylko nie wiem czy dam radę je tu zamówić. Do HyCoSy potrzebna jest biocenoza pochwy, wymazy na Mycoplasme, Ureaplasme i Chlamydie, zarówno w UK jak i w PL tam gdzie pytałam, miałam robić w PL, ale cykl mi się nie zgrał u muszę tu.
Dzięki za link![]()
Bardzo jestem ciekawa dzisiejszej wizyty. Raz czy faktycznie to owulacja a dwa zaczynam się zastanawiać czy powinnam brać ta lamette skoro aż tak mi przyspieszyla owulację. Nie wiem czy 8 DC to nie za szybko. 2 dni temu dopiero co skończyło mi się plamienie po okresie.Dobrze w takim razie że dzisiaj monitoring to będzie wiadomo czarno na białym co i jaka i u mnie tez 8dc, ale test owulacyjny bielutki
![]()
Ja tylko rozszerzoną cytologie... widzę, .że moja lekarka to wszystko tak "na biednie" potrzebuje...Taak, zdecydowanie wszystko jest możliwe
Mieszanka ziół wg ojca Sroki na niepłodność https://allegro.pl/oferta/mieszanka-ziol-w-g-oj-sroki-nieplodnosc-360-g-14191183051 + nac 3-7dc.
Super, że przeszczep nerki u Twojej znajomej się udał!Współczesna medycyna nie przestaje mnie zadziwiać. Teoretycznie to zupełnie inna sytuacja, ale jednak podobna, bo w jednym i drugim przypadku chodzi o to, aby zmniejszyć poziom wytwarzanych przeciwciał
Czy do HyFoSy wystarczyła Wam ocena stopnia czystości pochwy/biocenoza czy musiałyście mieć również wyniki wymazów?
Mi nie przyspieszyło owulacji. Pęcherzyk urósł do 30mm i nic z cyklu nie byloDziewczyny a czy Clo przyspieszało Wam owulacje? Jeśli tak, to o ile dni mniej wiecej.
Najważniejsze, że udało się pobrać komórkiŚroda, na szczęście, będzie już za chwilę, a wtedy dowiesz się ile jest zapłodnionych komórek i kiedy transfer. Niezmiennie trzymam kciuki!
Jak się czujesz po punkcji?
A jak się czujesz ?
Czekamy razem z Tobąa jak się czujesz?
daj znać poBardzo jestem ciekawa dzisiejszej wizyty. Raz czy faktycznie to owulacja a dwa zaczynam się zastanawiać czy powinnam brać ta lamette skoro aż tak mi przyspieszyla owulację. Nie wiem czy 8 DC to nie za szybko. 2 dni temu dopiero co skończyło mi się plamienie po okresie.
@wrobelmm u mnie potrzebna była cytologia (zwykła) i aktualna biocenoza, nikt o wymazy nie pytał. Chyba najlepiej zadzwonić i zapytać, co wymagają i ile najwcześniej możesz wykonać. U mnie np. biocenoza z końca sierpnia już była nieważna i musiałam robić nową (drożność miałam w piątek)Ja tylko rozszerzoną cytologie... widzę, .że moja lekarka to wszystko tak "na biednie" potrzebuje...