drugi.bejbik
Fanka BB :)
Czy zaraz Ci przyjdzie do głowy żeby sikać na ciążowy?Nie, tylko testy. Ale są negatywne. Zresztą dużo za wcześnie na owulację chyba, jestem 3 dni po okresie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy zaraz Ci przyjdzie do głowy żeby sikać na ciążowy?Nie, tylko testy. Ale są negatywne. Zresztą dużo za wcześnie na owulację chyba, jestem 3 dni po okresie![]()
No to super, nie ma nic gorszego niż mdłościA mój organizm wreszcie przyzwyczaił się do większej dawki mety i mdłości odeszły w niepamięć. Całe szczęście, bo męczyło mnie strasznie, a tak to przynajmniej mogę się poobżerać upragnioną surówką z kiszonej kapusty.![]()
Może plamienie owulacyjne, albo jakiś polip się zrobił i się odzywa?Kurcze, macie pomysł skąd w 9dc brunatny śluz?Bardzo mało, ale jednak. Nie zdarzało mi się to wcześniej
![]()
NieeeCzy zaraz Ci przyjdzie do głowy żeby sikać na ciążowy?może znowu "zaszlas podczas okresu "?
![]()
Cholera wieMoże plamienie owulacyjne, albo jakiś polip się zrobił i się odzywa?![]()
A dlaczego wtedy sikałaś na ciążowy kilka dni po @? Hobbystycznie czy też coś się działo?NieeeNawet nie mam w domu ciążowych specjalnie żeby nie ogłupieć!
Cholera wie![]()
O kurde, ale promkaWczoraj kupiłam pinki strumieniowe w rossmannie za 6,99! Tak tanio w sklepie jeszcze nigdy nie trafiłam.![]()
Już dokładnie nie pamiętam, ale wydaje mi się że kiepsko się czułam i akurat testy miałam pod rękąA dlaczego wtedy sikałaś na ciążowy kilka dni po @? Hobbystycznie czy też coś się działo?
Ale on normalnie tyle u nas kosztujeWczoraj kupiłam pinki strumieniowe w rossmannie za 6,99! Tak tanio w sklepie jeszcze nigdy nie trafiłam.![]()