Myszko
Fanka BB :)
Kurcze, wiedziałam, że muszę jeszcze coś kupić w rossku oprócz chrupek dla dzieckaWczoraj kupiłam pinki strumieniowe w rossmannie za 6,99! Tak tanio w sklepie jeszcze nigdy nie trafiłam.![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, wiedziałam, że muszę jeszcze coś kupić w rossku oprócz chrupek dla dzieckaWczoraj kupiłam pinki strumieniowe w rossmannie za 6,99! Tak tanio w sklepie jeszcze nigdy nie trafiłam.![]()
Oby to nie było jskieś grypsko :/ ZdrówkaWiecie co powiem Wam, że czuje się dzisiaj jak, jakieś nudności
, brak apetytu słaba jestem, po powrocie do domu walnełam drzemkę. Dopiero niedawno się wykąpałam. Jestem cała obolała w tych zakwasach jeszcze. Mam nadzieję, że to jednodniowe osłabienie. I brzuch mnie boli jak na okres, a właśnie rano mi się skończył
nie wiem o co chodzi
![]()
Nie wiem jak jest na zwolnieniach papierowych, bo dawno takiego nie widziałam, ale na elektronicznych nie ma kodu i pracodawca nie widzi powodu choroby.Dziewczyny, mam jeszcze pytanie. Na pacjencie mam kartę leczenia szpitalnego i takie rozpoznanie. Czy taki sam kod będzie tez na zwolnieniu lekarskim? Czy oni się jakimiś innymi kodami posługują na zwolnieniach?
Bo tego jeszcze nie ma w pacjencie.
Koniecznie kupuj zapas!Kurcze, wiedziałam, że muszę jeszcze coś kupić w rossku oprócz chrupek dla dziecka![]()
Dziękuję, że pytasz@Myszko a co u Ciebie słychać? Mamy trzymać kciuki za transfer? Dobrze pamietam ze na dniach miał być?
Tysiąc stron się sam nie napiszeMatko w końcu nadrobiłamTo żeście poszalały ze stronami dziś - tak się namęczyłam, że skrobne tylko skromne dobranoc
i trzymam kciuki za wysyp kreseczek
![]()
To nie żarty. Po transferze jadę do Mamy, a tam Rosska niet. W ogóle nic tam nie ma. Pinki płytkowe w aptece. Jak zapomnę to kaplicaKoniecznie kupuj zapas!![]()