reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Witam. Przepraszam, że się tak wtrącę. Podczytuję was od październikowych kreseczek. Macie może jakieś sprawdzone testy owulacyjne i ciążowe które zamawiacie przez allegro? Bardzo prosiłabym o link jeśli to możliwe :)

Mam pytanko dziewczyny.
Jak wygląda wasz śluz jak macie dni płodne? A jak wygląda przed okresem?
Oraz proszę o polecenie które testy kupić ciążowe jak i owulacyjne z allegro? A które nie ?

A ile czasu idzie przesyłka z Amazon? Jeszcze nigdy nie zamawiałam tam ..🤔
Z allegro polecę tylko ciążowe pinki strumieniowe, ja kupuję w paczkach po 10 sztuk, wychodzą 4zł za sztukę https://allegro.pl/oferta/10x-test-ciazowy-super-czuly-strumieniowy-pink-12718064132

Natomiast owulacyjne z allegro żadne, jedynie easy@home z Amazonu :) Ostatnio jak zamawiałam to doszły w 2 dni ;)
Easy@Home Amazon

reklama
U mnie jeden test kosztuje około 200 koron czyli prawie 100 zł 😁🥲😅😅😅 wzięłam z Polski w wrześniu na szybko z dr maxx z apteki beznadziejne te testy parę nie miało nawet kreski kontrolnej
Ja kupiłam z 5 pinkow i parę facelle w rossmanie za okolo 7 zł szt. i dla dziewczyn innych to drożyzna A dla mnie super tanio😃 jak tutaj tak drogo, ale to jeśli się przelicza na polskie.

Hej dziewczyny. Niestety do Was wracam 😔 proszę o wpisanie na listę rezerwową. Trzymam kciuki za 2 kreski u każdej z Was. Listopad jest miesiącem moich urodzin, niestety dla mnie szczęśliwy nie będzie. Czekam na poronienie 😔
Pamiętam Cię... Tak mi przykro... 😭😭😭 Już wpisuję kochana. Trzymaj się

Przykro mi, że wpadłaś w dołek ;( Myślałaś o tym, żeby porozmawiać z psychologiem? Nie pamietam jak długo się staracie, ale wiem z własnego doświadczenia, że po jakimś czasie niepowodzeń, rozmowa z terapeutą potrafi przynieść ulgę i pomóc w poukładaniu myśli w głowie.
Byłam u psychologa niestety trafiłam na panią która wprawiała mnie w jeszcze większą frustracje jej zachowanie nie przystoi przy jej zawodzie . Niestety moja pani psycholog która niegdyś mi mega pomogła już nie przyjmuje 😭a nie chce iść po raz kolejny do psychologa który wprawi mnie we wkurwienie ….

Z allegro polecę tylko ciążowe pinki strumieniowe, ja kupuję w paczkach po 10 sztuk, wychodzą 4zł za sztukę https://allegro.pl/oferta/10x-test-ciazowy-super-czuly-strumieniowy-pink-12718064132

Natomiast owulacyjne z allegro żadne, jedynie easy@home z Amazonu :) Ostatnio jak zamawiałam to doszły w 2 dni ;)
Easy@Home Amazon
Nie są lepsze te kasetowe od strumieniowych? Tak słyszałam. Kurcze raczej polskie strony wchodzą w grę z Amazona płacić muszę cło z tego co wiem

Nie są lepsze te kasetowe od strumieniowych? Tak słyszałam. Kurcze raczej polskie strony wchodzą w grę z Amazona płacić muszę cło z tego co wiem
Ja jakoś wolę strumieniowe, nie wiem czemu :D Ale jakby co to ten sam sprzedający ma też kasetkowe w tej samej cenie za 10 sztuk :)

Wiem, że dziewczyny chwalą te owulacyjne https://allegro.pl/oferta/domowe-la...acyjny-test-na-dni-plodne-5-sztuk-14533259665 Ale osobiście ich nie używałam więc ciężko mi powiedzieć

reklama
Ja jakoś wolę strumieniowe, nie wiem czemu :D Ale jakby co to ten sam sprzedający ma też kasetkowe w tej samej cenie za 10 sztuk :)

Wiem, że dziewczyny chwalą te owulacyjne https://allegro.pl/oferta/domowe-la...acyjny-test-na-dni-plodne-5-sztuk-14533259665 Ale osobiście ich nie używałam więc ciężko mi powiedzieć
Te kasetowe pink się dużo gorzej wybarwiaja niż strumieniowe, dopiero przy dość wysokiej becie wychodzą pozytywne, z tego co zauważyłam po zdjęciach dziewczyn :)

Do góry