AnnMar88
Moderator
To ja z Tobą. Teraz pierwszy cykl ma clo. Pewnie nic z tego ale w grudniu już nie popuszczeJa może bardziej na wrześniówki, bo po łyżeczkowaniu trzeba na chwilę odpuścić![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja z Tobą. Teraz pierwszy cykl ma clo. Pewnie nic z tego ale w grudniu już nie popuszczeJa może bardziej na wrześniówki, bo po łyżeczkowaniu trzeba na chwilę odpuścić![]()
Będzie świąteczneTo ja z Tobą. Teraz pierwszy cykl ma clo. Pewnie nic z tego ale w grudniu już nie popuszcze![]()
Mąż ma bokserki „christmas mood”, to zmienimy to na „christmas wzwód” XDBędzie świąteczne![]()
Nasz tez! Ja mam urodziny w tym samym dniu, co mama, a dzień przed naszymi urodzinami mielismy ślubJa tez idę na sierpniowkisierpień to miesiąc moich urodzin i rocznicy ślubu. Piękny był by prezent
![]()
Kiedyś przyszła do nas paczka z jakimś szkłem, więc oznaczona taśmami "ostrożnie". To było akurat w trakcie dni płodnych, więc chłop zajechany i przykleił sobie na gacie tą naklejkę "ostrożnie" i tak łaziłMąż ma bokserki „christmas mood”, to zmienimy to na „christmas wzwód” XD
Jakaś głupawka mnie chwyciła, wybaczcie![]()
Idę z Tobą!Ja tez idę na sierpniowkisierpień to miesiąc moich urodzin i rocznicy ślubu. Piękny był by prezent
![]()
To zależy od wyników nasienia. Jak ma super szałowe wyniki to dawaj codziennie, ale jak takie se sobie to musisz dać mu odpocząć. Od razu uprzedzam, że to nie moja teoria tylko mojej gin.Ale nawalacie dziewczyny! Nie nadążam!
Kurde owulka się chyba zbliża, nie wiem czy starego męczyć do dwa dni czy codziennie, jak myślicie?![]()