Lwica1410
Fanka BB :)
Na wykresy, bo się posty nabijają z każdym wykresemStara gwardia pokaże na co ją stać![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na wykresy, bo się posty nabijają z każdym wykresemStara gwardia pokaże na co ją stać![]()
Teraz widzę! Musiałam zaktualizowaćI żeby nie było, że nie mam swojego wkładu w rozwój wątku: czy też zauważyliście, że zmieniło się logo apki SHEIN?![]()
Tak mi przykroHej dziewczyny. Niestety do Was wracamproszę o wpisanie na listę rezerwową. Trzymam kciuki za 2 kreski u każdej z Was. Listopad jest miesiącem moich urodzin, niestety dla mnie szczęśliwy nie będzie. Czekam na poronienie
![]()
Ja z domu nauczona tylko urodziny, ( nawet nie wiedziałam kiedy mam imieniny) za to z męża strony "urodziny mamy każda świnia" Więc swietuja imieniny. I tak teraz obchodzę imieniny i urodzinyA ja mam jutro imieniny. Właściwie to nie obchodzą. W moich rodzinnych stron bardziej świętowało się urodziny. U mnie w domu właściwie nie było jakichś obchodów urodzinowych czy imieninowych.
Jak zaczynałam pracę w obecnym miejscu to były konkretne posiadowki przy jedzeniu i prezent dla solenizantka, ale jakoś się skończyło. Jakieś parcie na pracę wstąpiło w niektórych. Stara gwardia odchodzi, a młoda jakoś nie podchwyciła tematu.
Mój luby też w zasadzie nie obchodzi ani urodzin ani imienin. Chociaż ja staram się zawsze dać jakiś praktyczny prezent. Chociaż by skarpetki.
Dziewczyny swietujecie imieniny lub urodziny? A może to i to?
Przytulam mocnoHej, zapiszcie mnie proszę gdzieś na koniec listopada na testowanie
Niestety beta spada, już wynosi 25....w przyszłym tygodniu powinnam dostać okres![]()
Ja się zapisałam na forum w styczniu i dopiero we wrześniu dałam radę się udzielać-wcześniej nie dawałam rady nadrabiaćW lipcu było ponad 1000 stron...
Wcale nie smutam, w ogóle, no ani trochę… A moge Cię przytulić?U mnie wyniki krwi potwierdziły wyniki testów sikanych. Odstawiłam leki i czekam na @. Proszę nie smutać!