reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Dobra ja chyba też wrócę ze staraczkowego urlopu i się przywitam na nowo 😁

Jestem tu dinozaurem więc trochę o sobie przypomnę. Odstawiłam tabletki w czerwcu 2022 ale przez pierwsze kilka miesięcy staraliśmy się omijać płodne dni by nie zajść przy rozchwianych hormonach I nieodpowiedniej suplementacji (LOL), później gdy po 3 miesiącach nie wychodzilo zrobiłam badania krwi i wyszła subkliniczna niedoczynność tarczycy więc znowu zastopowaliśmy aż to się ustabilizuje. Teraz jestem pod opieką endokrynologa.

Wracam bo w tym cyklu jedziemy znowu z badaniami i owulakami więc pewnie będę miała pierdyliard pytań 😂 no ale też może w czyms pomogę 🍀
Super , miło , że wracasz z nową i świeżą energią💜

Właśnie moczę tyłek w wannie, żeby być świeżą i pachnącą 😅
Ja mam dzisiaj jakiś podły dzień, więc zaraz też spadam do wanny. Wygrzebię jakieś wino z szafki (jebać metę), lapek z serialem na sedes (kiedyś mi się marzył telewizor w kiblu, ale się stuknęłam w głowę ;) ) i można się relaksować :D

Powodzenia na badaniu! Będzie dobrze :)

Dobra ja chyba też wrócę ze staraczkowego urlopu i się przywitam na nowo 😁

Jestem tu dinozaurem więc trochę o sobie przypomnę. Odstawiłam tabletki w czerwcu 2022 ale przez pierwsze kilka miesięcy staraliśmy się omijać płodne dni by nie zajść przy rozchwianych hormonach I nieodpowiedniej suplementacji (LOL), później gdy po 3 miesiącach nie wychodzilo zrobiłam badania krwi i wyszła subkliniczna niedoczynność tarczycy więc znowu zastopowaliśmy aż to się ustabilizuje. Teraz jestem pod opieką endokrynologa.

Wracam bo w tym cyklu jedziemy znowu z badaniami i owulakami więc pewnie będę miała pierdyliard pytań 😂 no ale też może w czyms pomogę 🍀
Witaj ponownie :)

A budzi waszych chłopów ich własne chrapanie? Bo mnie niestety tak 🙈
Mojego obudzi jak wstaję w nocy cichutko do kibelka, albo jak mucha lata, albo jak przyjdzie komuś sms, albo jak pies sąsiadów na dworze zaszczeka, ale jego własne chrapanie i budzik to są rzeczy, które nigdy go nie obudzą 🤣

Miałam po całym dniu multum stron do nadrobienia! Jestem z Was dumna 😁😁😁
Wink Bu GIF by Buuuilustraciones

reklama
Super , miło , że wracasz z nową i świeżą energią💜
energia podobna ale wysepilam od NHS badania więc wypadało i o psychikę zadbać i tutaj wrócić 😊

Z reszta i tak podczytywalam 😂Btw nie płać 50£ za clearblue! Na Amazonie są legitne za 32£ za 20 patyków. Ja teraz w ogóle zrobiłam się cebula i będę robić easyathome za 8£ 😂

Do góry