nikaplis
Fanka BB :)
to te wczorajsze kupy na dzień dobry mnie zachęciły najbardziejWitaj ponownie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to te wczorajsze kupy na dzień dobry mnie zachęciły najbardziejWitaj ponownie![]()
Avy, czyli bardzo dobrze, że wzięłaś na siebie rolę nowej królowej kupy, dzięki Tobie Nikaplis wróciłato te wczorajsze kupy na dzień dobry mnie zachęciły najbardziej![]()
kuźwa ja się nawet nie zapisałam, ale bezprawie od razu odwalam na początekKurcze jakiś taki cichy ten początek miesiąca! Dlaczego nikt nie sika??![]()
mój ma swoje sklepy, do których jeździ sam i tam wie co gdzie jest, więc nieWysłałam mojego chłopa na zakupy, zrobiłam mu listę na listonicu i obserwuje jak jest daleko z zakupamijuż miałam 2 telefony co gdzie jest
wasi tez tak dzwonią jak są w sklepie?
![]()
Mój zawsze mówi "nie było "Wysłałam mojego chłopa na zakupy, zrobiłam mu listę na listonicu i obserwuje jak jest daleko z zakupamijuż miałam 2 telefony co gdzie jest
![]()
Zapisana!kuźwa ja się nawet nie zapisałam, ale bezprawie od razu odwalam na początekproszę na 24
![]()
Mój generalnie dzwoni jak gdzieś jedzie na zakupy o gadamy cały czas więc mimo że ma listę wysyłaną to i tak wszystko mu dyktuję przez telefon i chodzi razem ze mną po sklepie i szukaWysłałam mojego chłopa na zakupy, zrobiłam mu listę na listonicu i obserwuje jak jest daleko z zakupamijuż miałam 2 telefony co gdzie jest
![]()
Mój kiedyś zadzwonił co ma kupić, bo nie pamięta co jest jeszcze w lodówceWysłałam mojego chłopa na zakupy, zrobiłam mu listę na listonicu i obserwuje jak jest daleko z zakupamijuż miałam 2 telefony co gdzie jest
![]()