reklama
U
użytkowniczka 212
Gość
ja mojego nie pytam, tylko robie co wymyślę. Wszystko zeżre i się jeszcze cieszy.Też mam plan planować posiłki wcześniej. Czasem się udaje. Najgorzej jak pytam chłopa co chce do jedzenie, wszystko jedno, obojętnie, zjem wszystko.....
Kosinka94
Moderator
Ja nie całe 300km, ale w sumie to było takie o spotkanie, a piwo wyszło w praniu bo jak nie spróbować piwa z SpiżuZe mnie mama się śmiała, że jechałam ponad 400 km w jest stronę żeby się napić piwa bezalkoholowego z kumplami.
drugi.bejbik
Fanka BB :)
Jak doszło do spotkania, to moja córka miała miesiąc. Przyjechała żeby ją poznaćTu będzie schadzka w dzień m, dodatkowo ma maleństwo na pokładzie więc ile będzie trwać nasze spotkanie będzie zależne od małego człowieka. Może uda mi się zapatrzeć i wysilam w końcu te się kreski![]()
Lwica1410
Mi się czasem nie chce wymyślać, mógłby on.ja mojego nie pytam, tylko robie co wymyślę. Wszystko zeżre i się jeszcze cieszy.
Wczoraj całkiem dobry obiad wyszedł, myślałam że będzie na dwa dni, a on połowę zabrał do pracy. To ja jadłam resztę na dwa razy.
Gotuje dzien wcześniej, żeby można było zabrać zarełko do pracy.
drugi.bejbik
To masz bardzo fajnego chłopa! Mój wiecznie wybrzydzaTeż mam plan planować posiłki wcześniej. Czasem się udaje. Najgorzej jak pytam chłopa co chce do jedzenie, wszystko jedno, obojętnie, zjem wszystko.....
U
użytkowniczka 212
Gość
no to ja w gruncie rzeczy gotuję dla nas głównie w weekendy i mrożę, żeby sobie mąż rozmroził na home office obiad. A że mój mąż nie ma problemu jeść tych samych kotletów 3 dni pod rząd to mam całkiem proste zadanieMi się czasem nie chce wymyślać, mógłby on.
Wczoraj całkiem dobry obiad wyszedł, myślałam że będzie na dwa dni, a on połowę zabrał do pracy. To ja jadłam resztę na dwa razy.
Gotuje dzien wcześniej, żeby można było zabrać zarełko do pracy.
Bolilol
mój tez wybrzydza, dlatego mu nie gotujeTo masz bardzo fajnego chłopa! Mój wiecznie wybrzydzamielony, schab i fast food najlepiej
a ja lubię zrobić coś innego...
reklama
Papatk_a
A test robilas?
SKLEPY ZAMKNIETEzapomniałam
dobrze ze przypomnialas, bo miałabym zajebiste zakupy przed wylotem
U mnie starania o drugiego bobasa, syn jutro konczy 5 latzaczynam przygode z badaniami, hormonalne za mna, teraz nasienie i amh
![]()
Tak dzień przed miesiączką. Negatywny