jagna_jadzia
Fanka BB :)
Ja bardzo nie lubię makowców, ale raz na rok zjem rogalaJa też nieznoszę rogali swiętomarcińskichfuj te rodzynki i bakalie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bardzo nie lubię makowców, ale raz na rok zjem rogalaJa też nieznoszę rogali swiętomarcińskichfuj te rodzynki i bakalie
![]()
Jak robisz o takiej godzinie, to dobrze dołączyć też prolaktynę, bo to akurat dobra pora na zbadanie jej. Tylko wtedy na czczo, bez kawy i z zachowaniem higieny tego badania.Ja melduję z 5:30 rano porażającą biel i w sumie sprzed 30min już. Idę w poniedziałek na FSH, lh, dheas i estradiol. Ma znaczenie o której godzinie robi się badanie i czy kawa przed badaniem ma jakiś szczególny wpływ na wynik? Zapisałam się na 10.30.
A, jak masz na świeżo, to nie ma potrzeby.Robiłam prolaktynę w poprzednim cyklu. W sumie w 6dc, ale była w normie. Kiedyś też robiłam j była w normie. Nie wiem czy jest sens powtarzać znowu.
Ja pozdrawiam z nad kanapekFuj...
Też pozdrawiam z nad sałatki![]()
Myślę, że warto go zbadać.Myślę czy nie pójść w poniedzialek zbadać progesteron - myślicie, że jest sens jak to będzie prawdopodobnie 8dpo (lub 9)? Są jakieś godziny w których najlepiej robić badanie?![]()
Dziewczyny, jutro po pracy wybieram się do immunologa (pierwsza wizyta) także trzymajcie kciukiw sumie nie wiem czego oczekiwać po wizycie ale już próbuje wszystkiego, może akurat coś odkrywczego się dowiem.
Mam kamien szamotowy do piekarnika, polecam, pizze wychodzą obłędneJa odkąd robią swoje fastfoody i moje cieniutkie frytki z moich ziemniaczków, to cały MD może dla mnie nie istnieć. Pizzerie mam jedną, która robi mega pizze, ale dawno tam już nie była bo jak chce wbić z znienacka to nie ma miejscana szczęście moja mi też dobra wychodzi, planuje nawet zakupić kamień. No i zamówiłan u męża grillo pięć na zewnątrz bym mogła robić pyszna chleby, a przy okazji pizze
![]()