anyżowa
Fanka BB :)
Nie nie przegapiłaśo przegapiłam coś? Byłaś u jakiegoś lekarza?

Czujna jesteś

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie nie przegapiłaśo przegapiłam coś? Byłaś u jakiegoś lekarza?
no to dawaj dawaj! Ja tu odświeżamNie nie przegapiłaś
Czujna jesteśbyłam dzisiaj w Luxmedica, z Twojego polecenia
, chciałam nadrobić te 9 stron zaległości i napisać co tam u mnie
![]()
Omlety są mega z ogórkiem i pomidorkiem , poezja, moje ulubione śniadania są jajeczne niestetyJa ostatnio robię sobie na wypasie omlety. Nie raz zrobię tak konkretnego, że nie jestem w stanie zjeść![]()
Dobrze kojarzę, że masz podejrzenie pcos? Bo jeśli tak, to w tej chorobie testy owu nie są miarodajne.Ja sie w ogóle do tych owulacyjnych nie mogę przekonać, szkoda mi kasy bo pokazują mi głupoty![]()
Czy to jest kanapka z granatem?Skoro wrzucamy już żarcie to proszę, moje śniadankow hói kalorii ale trudno, mniam!
Cały czas łykam to samo.A miałaś jakieś zmiany w suplach w międzyczasie? Mi np cykle się skróciły o kilka dobrych dni po metforminie.
Bardzo mi przykro kochana, trzymaj sięSpytali mnie czy chce. Chciałam bo prawie wyłam z rozpaczy![]()
Pewnie byłaś głodnaPowiem Wam, że nie wygląda, ale z takim apetytem zjadłam, że masakra![]()
Misiu pierwsza klasa, szkoda że nie mam takich zdolności manulanych, ale przynajmniej potrafię docenić talenty innych w 100 %Jeśli o Inozytol chodzi to mi 4 lata temu ginekolog też polecała Ovarin. Teraz kupilam i ovarin i fertistim ale nie chce przesadzić i pije tylko fertistim
My na obiad zrobiliśmy szybkie risotto z thermomixa bo była taka piękna pogoda że poszliśmy do lasu na spacer.
A po spacerze dokończyłam świątecznego misia z szydelkowego świątecznego wyzwania![]()