Włączyłam od tego cyklu, w sumie specjalnie tego nie analizowałamA jaki masz kompleks? Bo znalazłam takie z yango i się zastanawiam czy ok
Mam jeszcze pytanie, czy jeżeli biorę fertistim, osobno witaminę d, magnez, to czy jak będę brała taki kompleks, to nie będzie za dużo? Czy któraś z was to sumplementowala może?![]()
Witaminy z grupy B (90 kaps.) - Yango
Kup teraz na Allegro.pl za 62,30 zł - Witaminy z grupy B (90 kaps.) - Yango (13922092417). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Allegro Protect!allegro.pl
Yango Pregna Step 1, dla kobiet planujących ciążę oraz do 12 tygodnia ciąży, 60 kapsułek roślinnych - cena | Gemini
Produkt Yango Pregna Step 1, 60 kapsułek roślinnych do kupienia w Gemini. Yango® Pregna Step 1 to formuła opracowana z myślą o uzupełnieniu codziennej diety kobiet w okresie planowania ciąży oraz do 12 tygodnia ciąży. Każda ...gemini.pl
reklama
Mademoiselle_Nika
Moderator
Patrząc po moim organizmie, jak się zachowuje i co sygnalizuje to spodziewam się wcześniejszego okresu niż za 9 dni. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu. Ale okres oznacza powrót do gry 
nikaplis
Fanka BB :)
21dc a 13dc miałam pik więc moze być idealnie 7dpoKoniecznie dawaj znać co u Ciebie. A w środę jaki masz dzień cyklu ?
anyżowa
DziekujęWszystko co napisałaś o wizycie brzmi obiecująco. Najbardziej spodobało mi sie, że do każdego przypadku podchodzi indywidualnie i żebyś nie tworzyła planu B na ten moment.
Trzymam kciuki!![]()
Sam lekarz mówił, że chce za szybko wszystko wiedzieć i ogarniać , wybiegam hen A organizm potrzebuje chwili. To że nigdy nie byłam w ciąży to martwi, ale mówił, że wszystko na spokojnie i też nie ma co emocjonalnie podchodzić, bo można sobie tylko zaszkodzić samym faktem przejmowania się.
Tak więc zrobię co mi każą A co ma być, to będzie?
Dong
Trzymam kciuki za powodzenie planuTak , uważam, że moja ciekawość została zaspokojona, ilekroć wcześniej byłam u ginów czy endo, na większość pytań pozostawały odpowiedzi wymijające, tutaj nie, czuje dobrze wydany hajs. Jest parę pytań, o których zapomniałam, ale jest okczuje, że on się zna na rzeczy, przemawiały przez niego
o pierwsze dobre podejście, po drugie zaraził mnie pozytywną energią po trzecie merytorycznie był super, po czwarte było po nim poznać długoletnią praktykę i nieszablonowość w ocenie przypadku, skrupulatność- studiował długo moją "teczkę " badań, wziął podejście uwagę aspekt psychologiczny... wg mnie super osoba i mam nadzieję
️
️ skuteczny lekarz.
anyżowa
To proga zrób od razu21dc a 13dc miałam pik więc moze być idealnie 7dpo
anyżowa
Dziękuję. A jak u Was? Jest jakiś plan ?Trzymam kciuki za powodzenie planu![]()
Carmen2412
Ostatnio też zadaje sobie to pytanieW ogóle się zastanawiam jaki jest sens brać dalej kwas foliowy i witaminypo co ja się dalej tym faszeruje?
Mademoiselle_Nika
Moderator
Urzekła mnie jego empatyczność i holistyczne podejście. Cieszę się, że trafiłaś na takiego lekarza.Dziekuję
Sam lekarz mówił, że chce za szybko wszystko wiedzieć i ogarniać , wybiegam hen A organizm potrzebuje chwili. To że nigdy nie byłam w ciąży to martwi, ale mówił, że wszystko na spokojnie i też nie ma co emocjonalnie podchodzić, bo można sobie tylko zaszkodzić samym faktem przejmowania się.
Tak więc zrobię co mi każą A co ma być, to będzie?![]()
Ja mam inny problem, ale jak poszłam do lekarza specjalizującego się w poronieniach nawykowych to po wizycie mam do dzisiaj traumę a płakałam dwa dni po wizycie. Nie wróciłam i prawdopodobnie nie wrócę do niego. (Nie mówię nigdy, bo nigdy nie mów nigdy
reklama
Dong
Czekam na okres i zaczynam stymulację do ivf. Zobaczymy, czy uda się coś wyhodowaćDziękuję. A jak u Was? Jest jakiś plan ?