wrobelmm
Fanka BB :)
W ostatnim sezonie zmieniałam opony na zimowe w lutymMy już mamy zmienione.
Mamy tradycje: zimowe na 1 listopada a letnie w majówkębtw takie są zalecenia w unii europejskiej na zmianę
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ostatnim sezonie zmieniałam opony na zimowe w lutymMy już mamy zmienione.
Mamy tradycje: zimowe na 1 listopada a letnie w majówkębtw takie są zalecenia w unii europejskiej na zmianę
![]()
Dopóki slnie zderzysz się z rzeczywistością, to nic nie wiesz. W szkole uczyli jak zapobiegać niechcianej ciąży, no i naturalne planowanie rodzinyTo takie boleśnie prawdziwe. Kto to wiedział, że seks to za mało?
Widzę że mamy podobne rozkmninyKrótko po tym jak zaczęliśmy się starać, okazało się, że nie mam swoich owu. Teraz już są, ale II faza cyklu to zaledwie 10 dni, więc nie do końca wiem, jaka jest ich jakość i czy tu nie leży problem
Pożyjemy, zobaczymy co los przyniesie![]()
Ja to byłam zaskoczona jak po pierwszym cyklu test nie był pozytywnyTo takie boleśnie prawdziwe. Kto to wiedział, że seks to za mało?
Ja też, a oczywiście w 1 cs czułam się najbardziej w ciążyJa to byłam zaskoczona jak po pierwszym cyklu test nie był pozytywny![]()
Trzymaj się, niedługo będzie już po wszystkim. Wrócisz do domu, dostaniesz zwolnienie i będziesz mogła skupić się na sobie, swoim samopoczuciu, zaopiekować się sobą.Już mam dość tej huśtawki. Zrobili mi znowu USG, macica jednak pusta nie jest. Będą mnie łyżeczkować, a do domu najwcześniej wieczorem wyjdę![]()
No dokładnie... i to jeszcze dokładnie w płodne (bo kto by myslał o śledzeniu owulacji)To takie boleśnie prawdziwe. Kto to wiedział, że seks to za mało?