reklama
U
użytkowniczka 212
Gość
nie ma czegoś takiego, że za szybko rośnieA tu na screenie tak to wygląda obecnie u mnie
Owca91
Moderator
nie ma czegoś takiego, że za szybko rośnieu jednej dziewczyny będą testy ciemniały z dnia na dzień, a u drugiej z bladziocha wejdzie w pik w kilka godzin. Sprawdzaj dalej i się nie przejmuj
![]()
Dzięki kochana. Jutro ma przyjść zapas to będę robić częściej niż raz dziennie bo w mojej aptece 5 sztuk kosztuje 20zl

babielato_
Fanka BB :)
Ja też używam teraz pierwszy cykl i u mnie wygląda tak. Też zastanawiam się kiedy będzie pik niby ma owulacja być za dwa dniA tu na screenie tak to wygląda obecnie u mnie
Załączniki
U
użytkowniczka 212
Gość
tak, ib bliżej owulki tym lepiej robić częściej. U wielu kobiet pik jest krótki i może być np w nocy, wiec robiąc wieczorem a potem rano można go ominąćDzięki kochana. Jutro ma przyjść zapas to będę robić częściej niż raz dziennie bo w mojej aptece 5 sztuk kosztuje 20zli mi szkoda sikać. Na allegro zamówiłam z domowe labo jak polecalyscie
![]()
Owca91
Moderator
Ja też używam teraz pierwszy cykl i u mnie wygląda tak. Też zastanawiam się kiedy będzie pik niby ma owulacja być za dwa dni
No masz dużo więcej sikniete niż ja

Owca91
Moderator
tak, ib bliżej owulki tym lepiej robić częściej. U wielu kobiet pik jest krótki i może być np w nocy, wiec robiąc wieczorem a potem rano można go ominąćoczywiście nie namawiam Cię, żebyś wstawała w nocy sikać na owulaki
![]()
Aż tak zdesperowana by wyłapać pik nie jestem

U
użytkowniczka 212
Gość
wiesz, może być tak, ze będzie pik i nie będzie owulki, a może być tak, ze będzie owulka a testy blade.No masz dużo więcej sikniete niż jaCiekawa jestem czy faktycznie tak późno będzie owulacja u mnie czy jednak w tym cyklu nie będzie jej wcale
Ja zawsze rekomenduję, żeby porobić owulaki równolegle z monitoringiem i wtedy widać wyraźnie, czy testy owu to narzędzie dla nas. U mnie np pokrywały się. Ale było wiele dziewczyn, gdzie tetsy swoje, a owulka swoje

babielato_
Sikam wedle zaleceń dziewczyn dwa razy dziennie jak ciemnieje ale zauważyłam że rano zawsze jest mniejszy poziom. Jestem bardzo ciekawa jak będzie to wyglądać. Ja zakupiłam 100 szt z Amazona to mam co sikaćNo masz dużo więcej sikniete niż jaCiekawa jestem czy faktycznie tak późno będzie owulacja u mnie czy jednak w tym cyklu nie będzie jej wcale

reklama
Aksamitka28
Ja musiałam tak mieć w ostatnim cyklutak, ib bliżej owulki tym lepiej robić częściej. U wielu kobiet pik jest krótki i może być np w nocy, wiec robiąc wieczorem a potem rano można go ominąćoczywiście nie namawiam Cię, żebyś wstawała w nocy sikać na owulaki
![]()