reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

Proszę niech jakaś mądra głowa mnie poprawi, ale czy to nie jest tak ze w cyklu rośnie kilka pęcherzyków i (z reguły) ten największy pęka jeśli dochodzi do owulacji, a pozostałe mniejsze po prostu się wchłoną? ja dzisiaj na monitoringu (12 dc) mialam z cztery pecherzyki 8-12 mm, wiec jak dojdzie do owulacji za kilka dni to pewnie największy ( dominujący) pęknie, a reszta po prostu się wchłonie do miesiączki :)
U mnie w obrazie usg ostatnim byłam juz po owulacji, na kilka dni przed miesiączką i był jeszcze pęcherzyk 10mm ale w jajniku.

reklama
Cześć!
A ja w drodze do pracy i od 20 minut myślę czy wyłączyłam żelazko.
Najpierw prasowałam koszule. Wyłączyłam i odstawiłam na stół.
Potem wylalam wode na spodnie dzonsowe i znowu prasowanie tym razem juz bez deski tylko na kanapie na szybko..I hooy, nie pamietam czy je wyłączyłam.
Stary śpi i ma wyłączony tel.
Do 9.30 stres
Wrr

Cześć!
A ja w drodze do pracy i od 20 minut myślę czy wyłączyłam żelazko.
Najpierw prasowałam koszule. Wyłączyłam i odstawiłam na stół.
Potem wylalam wode na spodnie dzonsowe i znowu prasowanie tym razem juz bez deski tylko na kanapie na szybko..I hooy, nie pamietam czy je wyłączyłam.
Stary śpi i ma wyłączony tel.
Do 9.30 stres
Wrr
Dlatego już nie prasuję, pod o się sterować 😅
Ja często się zastanawiam czy drzwi do domu zamknęłam. Raz koleżance dałam klucze i mówię jedź i zamknij bo zapomniałam. No na 100% nie zamknęłam jak rower wystawiałam. Ja rowerkiem bym nie zdążyła skoczyć w dwie strony więc ją autem wysłałam. Dostałam kopa w dupę bo było zamknięte.

Jest dziewczyny... Jest... 🥹🥹🥹

Załączniki

• IMG-20231114-WA0000.jpg
    IMG-20231114-WA0000.jpg
    81,1 KB · Wyświetleń: 240
reklama
Do góry