reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Jak się dziś czujesz?
Dziwnie, trochę jak w końcówce okresu. Prawie nic ze mnie nie leci 🤷 Myślę o tym co dalej. Czy starczy mi sił na starania. Czy się odważe. Mam 3 butelki tego magnezu jeszcze 🙈 bo gin powiedział że mogę go brać w ciąży. Chcę się zapisać do ortopedy iść na operację i jeśli się zdecydujemy z mężem to może wrócimy do starań. Teraz nie wiem jeszcze czy chce 🤦

Dziwnie, trochę jak w końcówce okresu. Prawie nic ze mnie nie leci 🤷 Myślę o tym co dalej. Czy starczy mi sił na starania. Czy się odważe. Mam 3 butelki tego magnezu jeszcze 🙈 bo gin powiedział że mogę go brać w ciąży. Chcę się zapisać do ortopedy iść na operację i jeśli się zdecydujemy z mężem to może wrócimy do starań. Teraz nie wiem jeszcze czy chce 🤦
Narazie daj sobie czas i spokojnie wróć do formy, zarówno fizycznej jak i psychicznej. Odpocznij, ogarnij operację i na spokojnie będziesz wówczas decydować co dalej. Trzymaj się :)

Czyżby ten magiczny magnez ? 😂🙈

A przypomnisz jak długo się staracie? 😁
U nas też wjechał magiczny magnez kilka dni temu 🤣
Na początku sierpnia poroniłam, zaczęliśmy się znowu starać jakoś pod koniec ;)
Hahaha właśnie przetrzepałam temat 😂 jaki to był magnez ? Zamawiam !

Bardzo dużo to znaczy ile? Proszę konkrety 😁🤣

Też przegapiłam proszę o nazwę znaczy a czym on się różni od innego magnezu? Ja mam magnez w ovarin mam z apteki magnez w takim proszku ale nie biorę może zacznę 😆
Wstawiam magnez i ilość sexu 🤣 Ten jest ponoć dużo lepiej przyswajalny niż inne

Załączniki

• Screenshot_2023-11-14-11-02-47-42_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg
    Screenshot_2023-11-14-11-02-47-42_a038fdda0361bc57fee075193df50ddc.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 131
  • Screenshot_2023-11-14-11-04-27-98_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    Screenshot_2023-11-14-11-04-27-98_c117003b601ff3debd1e6b91429968c5.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 141
Zrobić porządek z nogą, będzie czas żeby pomyśleć co dalej.

reklama
Do góry