Żołna
Fanka BB :)
Ja zaczęłam w okolicach owulacji, chyba dzień przed albo dwaJak to jest ten magiczny sposób i zadziałał to zamawiam
Zaczęłaś go stosować dopiero czy już jakiś czas stosowałaś?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaczęłam w okolicach owulacji, chyba dzień przed albo dwaJak to jest ten magiczny sposób i zadziałał to zamawiam
Jakoś 1,5 miesiąca go brałam. Najpierw z mężem a później już sama bo mąż nie chciałJak to jest ten magiczny sposób i zadziałał to zamawiam
GratulacjeBardzo dużo seksu+ magiczny magnez. Nic więcej, przysięgam![]()
Ja też nie prasuje codziennie,,,,yhh tyle stresu.My mamy żelazko, które wyłącza się po jakimś czasie bezczynności, a i tak przed wyjściem z domu (gdy wcześniej używam żelazka), sprawdzam czy jest wyłączoneDobrze, że nie prasuje codziennie
![]()
Też właśnie zamówiłam! Zaraz będzie bestsellerem na allegroJakoś 1,5 miesiąca go brałam. Najpierw z mężem a później już sama bo mąż nie chciał![]()
Oczywiście było wyłączone.Dlatego już nie prasuję, pod o się sterować
Ja często się zastanawiam czy drzwi do domu zamknęłam. Raz koleżance dałam klucze i mówię jedź i zamknij bo zapomniałam. No na 100% nie zamknęłam jak rower wystawiałam. Ja rowerkiem bym nie zdążyła skoczyć w dwie strony więc ją autem wysłałam. Dostałam kopa w dupę bo było zamknięte.
dobrze ze zamówiliśmy zanim podniosą cenę przez ten gwałtowny wzrost zainteresowaniaTeż właśnie zamówiłam! Zaraz będzie bestsellerem na allegro![]()