reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁🎃Listopadowe kreski - niech to będzie miesiąc radości i u każdej z nas bejbik zagości🎃🍁

reklama
Ja postanowiłam ze poczekam do owulacji i wtedy podejmę decyzje czy zamawiać czy nie 😅 No i jeszcze jutro mąż zrobi badania hormonalne, jak będzie zle to już pewnie nawet nie będę miała chęci testowac
Ja zamówiłam kolejne 15, zapominając że w zeszłym cyklu zrobiłam to samo :D więc zapas mam na sikanie i 15 dni po ovi :D

W ogóle wiecie, że moja rodzina jest jakaś ułomna pod względem ciąż. Jednemu bratu się rodzi dziecko w styczniu, też się starali z rok. A tak to jedna bratowa jest po transferze, a druga zaraz ma punkcje. Nikt nie może zajsć jak normalna osoba
To patrz Jak.to wygląda u mnie
Ja.5 lat starań o pierwsze, rok o drugie, teraz 11 miesięcy o trzecie
Moja siostra. 3 dzieci. 2 z in vitro, ostatnie wpadka
Mój najstarszy brat. Leczyli sie w klinice tej w ktorej moja siostra miala.in vitro.Nie wiemy czy udało się naturalnie, czy iui czy in vitro ale pierwsze dziecko urodziło im się 10 lat po ślubie, drugie 6 lat później.
Mój drugi brat swego czasu mówiliśmy że wyczerpał limit za nas. Ma 7 dzieci. I tą siódemkę miał jak skończył 30 lat.

reklama
Do góry